Şimdi Ara

5 Sene Sonra Harita Mühendisliği Biter Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuanda devlette atanma puanı min. 81. Geçen sene ise 77'ydi. Yani hızlı rağbet gören bir bölüm. 5 sene sonraya daha kaç mezun vereceği muamma.

    Yine özel sektöre yöneleceğiz gibi ama 5 seneye bu meslek ölür mü sizce?



  • İnşaat mühendisliğinin bir alt dalıdır harita mühendisliği. Patronlar inşaat mühendisi alıp işlerini komple ona yaptırmak varken neden boş yere harita mühendisi alsın?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • baltali ilah kullanıcısına yanıt
    İnşaat ile Harita çok farklı. Yeni torba yasa ile her inşaat sektörü en az bir tane harita mühendisi çalıştırmak zorunda. bu yasa 20 yıl daha sürekliliğini koruyacak gibi.

    Ben mezun sayısından korkuyorum. 5 Sene sonra KPSS puanları tavan yapacak gibi. Çok fazla bilinçsiz mezun asgari ücrete kabul deyip piyasanın değerini düşürecek diye korkuyorum, şimdiki mühendisler gibi.
  • çoktan bitti
  • Acikcasi 2 kuzenim de emin degilim ama Kayseri'de okudu galiba.İkiside iş buldu ama biri mezun olduktan sonra 1 sene sonra buldu.Galiba aramadi çünkü tedavi görüyordu.Ama biri Karsta diğeri de Antalyada buldu.2.500 mu 3000 le ne basladi Karstaki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BannedAccount -- 15 Temmuz 2015; 18:58:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler harita bitti ozelde 2500 3000 nereye aliyorsun is buldunda sen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.