Şimdi Ara

5 Sayfalık Web Sitesi Yaptırılacaktır (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Extralarge

Bu 25 TL' yi peşinmi vereceksin yoksa 5 taksitmi ?

Yok ama bonuscarda 12 taksit yaparım
  • 5 sayfa yaptırana 1 sayfa bizden hediye
    Üstelik sadece 20 lira
    Yuh be kardeşim 25 liraya ne yaptırıyorsun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytac67

bir tanıtım için 5 sayfalık web sitesi yapılacaktır basit bir site olacak htm den yapmanız bizim için daha iyidir 1 ana sayfa 3 alt sayfa 1 sayfada iletişim sayfası 2-3 tane banner falan filan basit bir şey olacak 5 sayfa sayfası 5tl toplam 25tl veririz kabul etmek isteyen aytac67@hotmail.com msn adresini eklesinler

• burda çıkmadı sanırım ama lanet olsun ki piyasada bi çok ezik çoluk çocuk var bilenlerden abi meraklıyım banada öğret et bende öğreneyim bende yapyım vs diyerek çok basit şeyleri öğrenip sonra bu tarz işleri yapıyorlar sonra yaptıranlarda veya fiyat alanlarda bak şu kadara fiyat aldım bak şu kadara yaptırdım diyorlar baksanıza adam anlaştım diyor :)
  • Hep diyorum sonra Alper insanlara niçin küfür ediyorsun diyorlar.25 Tl ye site yapanlar insan değil benim gözümde.Nedeni bu tip organizmların ben gibi insanların ekmeğiyle oynamasıdır.daha geçen yaz başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum.Bir butik marka olacaklarmış.2 arkadaş açmış okulunu filan okumuşlar bu işin.Herneyse arkadaşlar bana geldi hocam bir moda sitesi yaptırmak istiyoruz.Ağırlıklı flash olacak üyelerimize tek bir tıkla yeniliklerimizi haberdar edebileceğimiz bir altyapı kuracaksın , sitemizi kendi başımıza düzenleyebileceğiz ayrıca bize admin paneli yapacaksın ve 1 yılda teknik destek vereceksin dediler.Tamam dedim.Fiyat olarakta 1000 TL söyledim.Adamların cevapı ya sen ne yapıyorsun bu işte bu kadar para varsa bizde girelim bizim arkadaşın yeğeni 50 TL ye yapıyor dediler.İlk aklıma gelen bunlar bu işten bu kadar anlamıyorda admin paneli sql istekleri filan nerden geliyor oldu.Size soruyorum siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

• quote:

Orjinalden alıntı: Jesse James

Hep diyorum sonra Alper insanlara niçin küfür ediyorsun diyorlar.25 Tl ye site yapanlar insan değil benim gözümde.Nedeni bu tip organizmların ben gibi insanların ekmeğiyle oynamasıdır.daha geçen yaz başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum.Bir butik marka olacaklarmış.2 arkadaş açmış okulunu filan okumuşlar bu işin.Herneyse arkadaşlar bana geldi hocam bir moda sitesi yaptırmak istiyoruz.Ağırlıklı flash olacak üyelerimize tek bir tıkla yeniliklerimizi haberdar edebileceğimiz bir altyapı kuracaksın , sitemizi kendi başımıza düzenleyebileceğiz ayrıca bize admin paneli yapacaksın ve 1 yılda teknik destek vereceksin dediler.Tamam dedim.Fiyat olarakta 1000 TL söyledim.Adamların cevapı ya sen ne yapıyorsun bu işte bu kadar para varsa bizde girelim bizim arkadaşın yeğeni 50 TL ye yapıyor dediler.İlk aklıma gelen bunlar bu işten bu kadar anlamıyorda admin paneli sql istekleri filan nerden geliyor oldu.Size soruyorum siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Bırak, versin 50TL'yi, sürünsün...

• İnsanlar bu işi ne kadar kolay sanıyorlar bazılarımız yıllarını koyuyor ortaya bazılarımız ise örenmek için paralarını ama bakıyorumda sanırım bu işi bu kadar dşürenler bu işin burada bitmeyeceğini biliyorlardır.. :) 25 ytlye deil site.. :) site s sinin çeyreğini açmam yada yapmam he bide :D 25 ytl yi world kartla ödersen +3 taksit ve haziranda ödeme şansındanda yararlanabiliyorsunuz :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: trbugrapc

5 sayfa yaptırana 1 sayfa bizden hediye
    Üstelik sadece 20 lira
    Yuh be kardeşim 25 liraya ne yaptırıyorsun ?

Yokmu fiyat eksilten???

• 19.5 TL !

Evet yanlış duymadınız 19.5 TL. Üstelik hemen arayana 1 Domain ' de bizden hediye.
  • Bana yaptırın üstüne 25 lira vereyim:)
  • Bi bu kadarda pm atan vardır kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkinklc

19.5 TL !

Evet yanlış duymadınız 19.5 TL. Üstelik hemen arayana 1 Domain ' de bizden hediye.

Evet 19.5 TL + Hemen arayana 1 domainde hediye geldi

Yokmu eksilten
  • Ben bedava yapıyorum + yanında 1 yıllık hosting ve domain hediye... Var mı yaptıran?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bykanca

Ben bedava yapıyorum + yanında 1 yıllık hosting ve domain hediye... Var mı yaptıran?

Evet bedava yapıp + 1 yıllık hosting + domain

Yokmu eksilten veriyorum veriyorum
  • ben de yaparım ama sadece bağlantıları yaparım içi boş olur.Ne yapalım 25 TL ye bu kadar.
  • Site ne durumda acaba ? Açıkcası o fiyata ortaya çıkarılacak siteyi merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şans Öpücüğü

Site ne durumda acaba ? Açıkcası o fiyata ortaya çıkarılacak siteyi merak ettim

Microsoft ile Google, siteyi bünyelerine katmak için kapışıyorlar...
  • Site bu arkadaşlar..
    İşi ben almıştım, boş bi vaktimde 1-2 saatimi ayırıp yaparım diye düşünüyodum her ne kadar ölü fiyat olsa da ihtiyacım var..Evet 25tl dalga geçilebilir bir miktar ama bu yapılan tasarım 20 dk bile almaz...3-5 resim yazı vs. nedirki bu.. ve bu arkadaşla anlaşmıştık dosyaları atıcaktı ama sağolsun başkasına yaptırmış bana hiçbirşey demeden..sitedeki reklamda onun..amacı anlamışsınızdır umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 22 Mart 2009; 13:57:46 >
  • Biz'de şirketimize grafiker arıyoruz. Aylık 25 TL + hergün çubuk kraker hediyemiz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.