Şimdi Ara

5 milyara fiyat deisti hobilik araba tavsiyesi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
9.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu fiyatlara bis gibi bir araba arıyorum kesinlikle şahin demeyin anadol a binerim şahin murat kullanmam müstakil 2 aracım zaten var bu hobi amaçlı pazar gezmeleri için oyalanacağım orasını burasını modifiye edebileceğim bir araba arıyorum ne tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laax -- 12 Ekim 2009; 22:35:00 >

• Aslında arabayı almak çok kolay, önemli olan aldıktan sonra buna ne kadar masraf yapabileceğiniz.. yoksa Bis gayet güzel bi hobi aracı olur.
  • Tamirciyseniz Bis öneririm.

Bundan birşey çıkartmışsınızdır umarım. :)
  • peugeot 205
  • başka araba sorarım bis dersiniz bis alıyım derim alma dersiniz :)) tamirci değilimde şöyle düşünün bir adam eğlence için sinemaya gider bende araba alıp uğraşıcam :))

ama şuda var ki birazda sorunsuz bir araç lazım yani adam sinemada filmi beyenmezse o dakikalar boşa geçmiş gibi zehir olur araba kısmıda öyle :)) kesin ve net bir tavsiye verin abi kutu kadar bişey istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: honda04
    peugeot 205

Olabilir :)
    Hemde çok hoş olur gerçekten. Hele bi 205 GTI Olucak temiz tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: honda04

peugeot 205

afedersinde 3 milyar civarı olan arabaların içine sıcmıslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    150 Bine kadar Araba önerisi
    3 yıl önce açıldı
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bis'den kesinlikle uzak durun. Zamanında bis almaya niyetlenmiş biri olarak söylüyorum. Gerçekten uzak durun fiyatının 2 katı arıza çıkarır ve çıkartmaya devam eder adam olmaz.
  • arkadaşlar biraz daha öneri aslında 3.700 lere falan pazarlık yapıp alınabilir başka önerisi olan?
  • hocam madem eğlence hob için modifiye ediceğim diyorsun ford granada al metalik yeşile boya orasını burasıın değiştir hem dikkat çeker hemde sana iyi bir uğraş olur
  • VosVos ;)
  • İlk direksiyonu öğrendiğim araçtı

Her benzini ve benzinliği sevmez

Yolda bırakır o yüzden

ANADOL ÖRÜMCEK
    BULURSAN HURDACIDAN AL
    ÇOK HOŞ DİKKAT ÇEKECEK ARAÇ
  • 80 küsür model golf ya da jetta
  • Lada Tavria
  • 205 1.9 GTI
  • Kesinlikle 5 milyarın varsa lada vega al
  • quote:

Orijinalden alıntı: elenorbaiker
    80 küsür model golf ya da jetta

Evet Golf veya Vosvos öneriyorum bende. :) Hele vosvos muhteşem olur. 1-2 Sene önce bir abimiz forumdan Mavi vosvos'una Transporter motoru takıcaktı. Öle kaldı İzmir'dendi Görüşemedik bir daha.
  • 3 kapılı hb Lada Samara, geçen sene bir ilan görmüştüm, araç oldukça sadeydi ama çok da güzel görünüyordu, boyası güzel yapılmıştı, jantları ve lastikleri hoş duruyordu, o araç hala aklımdadır
  • fiyat 5 milyara çıktı şimdi buyrun :))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.