Şimdi Ara

5 metrelik 2 amperlik şerit lede 7 amperlik adaptör kullanmak zarar verirmi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
9.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • :D cok sukur hocam ya anlasabjldik bence mantiken çalışır diyorum sonucta kablo?

Burde duman çıktı ya alici gozune zarar vermismidir acaba tahminen ne yanmistir icinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEMATİ -- 17 Mart 2014; 15:43:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'MEMATİ

:D cok sukur hocam ya anlasabjldik bence mantiken çalışır diyorum sonucta kablo?

Burde duman çıktı ya alici gozune zarar vermismidir acaba tahminen ne yanmistir icinde

kontrol devresinin içinde bir tane program çipi, 3 tane de +12V'u 0'a çeken tranzşstör var. Büyük ihtimal ya program çipi ya da bu 3 tane tranzistör yanmıştır. Alıcı göze zarar gelecek bir durum yok. Ama alıcı gözün devresi de zarar görmüş olabilir ama bu sizin aklınızdaki plana engel bir durum değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metulen

quote:

Orijinalden alıntı: 'MEMATİ

:D cok sukur hocam ya anlasabjldik bence mantiken çalışır diyorum sonucta kablo?

kontrol devresinin içinde bir tane program çipi, 3 tane de +12V'u 0'a çeken tranzşstör var. Büyük ihtimal ya program çipi ya da bu 3 tane tranzistör yanmıştır. Alıcı göze zarar gelecek bir durum yok. Ama alıcı gözün devresi de zarar görmüş olabilir ama bu sizin aklınızdaki plana engel bir durum değil.

Allah razı olsun degerli yorumlariniz icin cok tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.