Şimdi Ara

5 lt Çotanak Fındık Yağı.. 15.90! Çağdaş market (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
19.128
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Bu aralar çoğu yere 12-15 lira arası satılıyor.. ben 3 teneke depoladım..hayırdır inşallah :)

fındıkta talebin çok üstünde üretim vr.. popülist politikalar yüzünden her yere fındık ağacı dikildi....en güzel fındık giresun fındığıdır ve ordu ile aralarında 30 km fark olmasına rağmen kalite yönünden yetişen fındıklar farklıdır.. giresun-ordu fındığı arasında bile bu kadar fark varken fındık yetiştirilen yerlere bakınca özellikle popülist politikalar yüzünden geniş alanlara yayıldı ve bu yüzden üretim-tüketim dengesizliği oluştu ve buda fındık yağına yansıdı... fazla fındıkları bu şekilde elden çıkarıyoruz yoksa zeytin yağından daha kaliteli olduğu ispatlanmış olduğu halde nerdeyse yarı fiyatına satılması imkansız...

• Ben de başlık açaçacaktım ama kirliliğe gerek yok.
    Arkadaşın dediği gibi Carrefour'da 5LT Çotanak 13.90 TL.
    Daha önce 5 teneke almıştım, dayanamyıp yine bir teneke daha aldım.
    Son kullanma tarihleri Nisan 2012, yani 2 yıl daha ömrü var, çok yağ tüketseydik daha fazla alırdım ama 5-6 ayda ancak bir teneke gidiyor bize.
  • Eğer çok yağ tüketen bir aile değilseniz fındık yağı yerine zeytin yağı tavsiye ederim..

Fiyatı yüksek ama en sağlıklı yağ bu..

Bilgi açısından bulunsun..
  • altunbileklerde 14.90
    13.90 da zade
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Eğer çok yağ tüketen bir aile değilseniz fındık yağı yerine zeytin yağı tavsiye ederim..

Zaten zeytinyağı ile birlikte kullandığımız için uzun gidiyor.
    Fakat zeytinyağının yanma derecesi düşük olduğu için kızartma ya da yemeklerde biz fındık yağı kullanıyoruz.
    Zeytinyağını soğuklarda kullanıyoruz.
    Fındık yağının yanma derecesi en yüksek yağlardan birisi o yüzden diğer yağlardan daha sağlıklı.
  • Bence de bol bol depolayın.Kızartma için mükemmel bir ürün.Bu fiyatlar çok güzel.

Soğuklarda zeytinyağı,kızarmalarda fındık yağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Eğer çok yağ tüketen bir aile değilseniz fındık yağı yerine zeytin yağı tavsiye ederim..

Zaten zeytinyağı ile birlikte kullandığımız için uzun gidiyor.
    Fakat zeytinyağının yanma derecesi düşük olduğu için kızartma ya da yemeklerde biz fındık yağı kullanıyoruz.
    Zeytinyağını soğuklarda kullanıyoruz.
    Fındık yağının yanma derecesi en yüksek yağlardan birisi o yüzden diğer yağlardan daha sağlıklı.

Zeytinyaginin yanma isisinin dusuk olmasi olayinin hurafe oldugunu okumustum. Yillardir kullandigimiz aycicek yagindan cok daha yuksek sicakliklarda yaniyormus. Simdi cepten yaziyorum, daha sonra uzun uzun yazarim.

• 13.90 süper fırsat.. 4 teneke aldım. konuyu hortlatan arkadaşlara teşekkürler..
  • Arkadaşlar ben fındık yağını herkese tavsiye ederim. Ayrıca bu fiyatlarda olması doğal ancak bu söylediğim Çotanak yağı kapsamaktadır. TMO fındığı zararına bu firmaya vermektedir. Dolayısı ile bu fiyatlara zaten fındık yağı kullanabilmemiz fındığın devlet kanalı ile satın alınmasından ileri gelmektedir. Fiskobirlik çotanak yağ'ı satarken 3 aylık bir süre ile raflardan çekilidi. Bu süre zarfında bir sürü dandik firma sektöre karma yağları soktu fındık yağı diyerek. Güvenle fındık yağını kullanabilirsiniz inanılmaz derecede faydalı ancak mutlaka çotanak olmasına dikkat edin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.