Şimdi Ara

5 Kullananlar! 5s Almayı Düşünüyor musunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Milk with Oreo

quote:

Orijinalden alıntı: G-Unit

Arkadaşlar iphone 5 almak istiyorum ama 5s kafamı kurcalamıyor değil. %30 daha hızlı olması, parmak izi okuyucusu falan beni pek cezbetmiyor, tek maksat 5s alıp günceli yakalamak. Satma düşüncesi falan oluşursa daha az zarar edilmiş olur.

Zaten iphone 5 son derece hızlı bir telefon %30 daha hızlısını almak üstüne fiyat farkı vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum. İncelemek gerekiyor ama almışken biraz daha fark verip 5s mi alınmalı sizce?

Eğer bütçeniz varsa 5S almanızı tavsiye ederim. 64 Bit işlemci 2-3 sene sonra bile üst düzey performans sergileyektir özellikle 64 Bit'e özel uygulamalar çıkmaya başladıktan sonra bu farkı daha iyi hissedeceksiniz.Parmak izi benim için çok güzel bi yenilik çünkü otobüste veya başka toplu bir mekanda uygulama satın alırken şifre girmek çok sıkıntılı oluyordu. İlerde belki Facebook vb. uygulamalar için de parmak izi kullanılabilir olabileceğini düşünüyorum. Kamerada ek olarak yavaşlatılmış çekimde videolar çekerek aksiyon tarzı videolar hazırlayabilirsiniz. Kasa kalitesi olarak da gözle aradaki fark anlaşılamasa da 5'den daha kaliteli bir yapıya sahip olduğu ve çizilme ve soyulmalara karşı daha dayanıklı olduğu söyleniyor.

Çok güzel açıklamış zaten yenisi varken eskisini alma , bütçe meselesi aslında. 5 var bende memnunum 6 çıkarsa ve köklü bir değişiklik ile gelirse alırım :)

• Bu konu daha 1 sene konuşulur,sonunda karar verilemeden iphone 6 çıkar ama bu sorunun yanıtı hala bulunamaz buraya yazıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 kullanıyorum güncellersem,güncellemek istersem 6yı beklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 kullanıcısıyım 5S'e geçmek bana mantıksız geliyor. Seneye muhtemelen iPhone 6'da ekran büyüyecek ve Apple rami 2GB yapacak. 5 kullanıcıları 6'yı beklemeli bence, 5S tüketim çılgınlığından öte değil. Tabiki daha iyi bir cihaz ama 5'e göre devrimsel bir farkı yok, ne biliyim ekran büyüse, ram 2'ye katlansa olabilirdi.
  • 5 kullanan adamin ne 5s'e ne de 5c'ye gecmesi mantikli degildir benim acimdan. 5 kullanicisi 6 yi ya da 6s 'i beklemelidir cunku elindeki telefon en az 2-3 sene goturur. Ben begeniyorum iphone 5i agabey kasa da sikinti var bazilarinda ama bence bugune kadar yapilan en basarili iphone dur kendisi. Tam alacaktim direkten dondum Z aldim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende iphone 5 kullanıcısıyım 16GB versiyonu bencede 5 kullanan birinin 5S e geçmesine hiç gerek yok ama ben gececeğim çünkü 16GB yetmiyor malesef en az 32GB olması lazım hatta bütce elverirse 64gb
  • İphone 5 kullaniyorum ve çok param olsaydı anca böyle bişey yapip 5s e geçerdim.. 5 ten sonra 6 kullanmak daha cazip geliyor bana.
  • 5 kullanıcısı olarak 5s düşünmüyorum, varsın hızı daha düşük olsun. 4 varken 5 yada 5s alınır güzel terfi, ama 5 ten 5s e iyimser bir yazıyla biraz lüks terfi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensoyle

Teknoloji için beklenmez. Yeni telefon alacak olsam 5s'i tercih ederdim.

Kesinlikle katılıyorum çünkü sonu yok bunun. Ona bakrsan 2-3 yıl bekle iphone 8 al en iyisi o olacak. Şuan hangisi varsa onu al.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.