Şimdi Ara

5 indirimden skin mi yoksa- astronot teemo mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir de kilitli ayna tıp de, velini çağıralım. Sene olmuş 2023, elalem uzaya maymun gönderiyor, hâlâ "Nerenle okuyon, toz ol, çıldırdın mı dostum Jane okulun en güzel kızı, federaller etrafımızı sardı, ense traşı" gibi kelime gruplarıyla laf sokan adolesanlarımız var.

Sonra "Nicholai bize laf soktu, konuyu da bir şekilde bereket tanrısına bağladı, libidolarına hâkim olamıyor, yetişin komşular şeftalü gibün sulu sulu namusumuz elden gidiyor" dersiniz, derler, dediler.

Verecen monopoly paralarını bunlara, mutlu olsunlar.
  • Pulsefire Ezreal al. RP'nin her biri deger. :)
  • silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrunKeNN PunK -- 19 Haziran 2012; 20:00:42 >
  • cam açın olay çözülsün
    Bence,daha kullanışlı bir heroya alabilirsin,kog maw gibi yada git sevdiğin skinlerin indirimlerini bekleyerek 5 tane skin al :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOL_OBA

quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

5 indirimden skin de zaten 1 skin manasına gelir aslında. İndirimli 5 skin olmalı, yani anlatım bozukluğu var.

Bu sene Türkçe'yi pekiyi ile geçemediniz anlaşılan. Neyse, olsun, seneye teşekkür alırsınız.

''Türkçe'yi'' deki ''yi'' ayrı yazılmamalı diye biliyorum. Yapım ekinden sonraki çekim ekleri ayrılmamalı diye biliyorum.

Orda zaten gibi gereksiz sözcük kullanımlarıda görüyorum
  • Sen de "O halde neden skin diyorsun?" diyebiliyorsun yani.

Göstermek istediğim şey yazım hatası değil, anlam hatası. Bir arkadaş normalde ilk anlaşılan anlamını baz alarak yorum yapmış, onun yorumunun doğru olduğunu belirtiyorum.

Etimolojik açıdan doğrusu da yapım ekinden sonra çekim eklerinin birleşik yazılması değil, tüm çekim eklerinin birleşik yazılmasıdır. Ben, açıkçası hızlı yazarken bunu kaçırıyorum, burada yalan söylemek istemem. Üç dakikada formundayken 230 kelime yazan biri olarak bilin beni, o kadar yazım hatası kadı kızında da olur.

Ha bir de, ben laf sokmaya çalışmam, yapıma ters. Direkt sokarım, uğraşmam ön hazırlıkla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liwe'ru

quote:

Orijinalden alıntı: LOL_OBA

quote:

5 indirimden skin de zaten 1 skin manasına gelir aslında. İndirimli 5 skin olmalı, yani anlatım bozukluğu var.

Bu sene Türkçe'yi pekiyi ile geçemediniz anlaşılan. Neyse, olsun, seneye teşekkür alırsınız.

''Türkçe'yi'' deki ''yi'' ayrı yazılmamalı diye biliyorum. Yapım ekinden sonraki çekim ekleri ayrılmamalı diye biliyorum.

Orda zaten gibi gereksiz sözcük kullanımlarıda görüyorum

"Aslında" ile "zaten" i mi diyorsun? Ben de onu yazacaktım ama emin olamadığım için bahsetmedim Benim de Türkçe dersim o kadar iyi değildir. O yüzden bir şey iddia edemedim.

• silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrunKeNN PunK -- 19 Haziran 2012; 20:01:00 >
  • En iyisi, insanın kendini bilmesi. Hata arayan biri imajı çizmek istemem, ne kötüler var, kömürü bir tarafımıza sokunca elmas yapabileceğimizin formülünü verseler de okumuyorum. Benim demek istediğim şey, eleştiriyi irili ya da ufaklı kabul etmektir.

Benim te fi tarihinde söylediğim, küfür ile ilgili bir söz vardır forumun o kalbim kadar temiz beyaz sayfalarında. "Küfür ediyorum, evet. Küfürü iğrençlik için değil, kızgınlığımı göstermek ya da komik olsun diye ediyorum ama kimsenin de anasını bacısını dağa kaldırıp sınırsız bir şey yapmak istediğimi yazmıyorum. Küfürü bir serzeniş veya bir tepki olarak kullanıyorum ve bunun kötü bir şey olduğunu her fırsatta söylüyorum. Küfürü savunmuyorum ama küfür etmek hoşuma gidiyor. Ben saçlarını yana tarıyan, badem bıyık bırakan, kumaş pantolon giyip evlere giden biri değilim. Bu yönden kimseye bir "beyefendilik" sözüm olmadığı için kimseyi hayal kırıklığına da uğratamam. Ama küfürü savunuyor değilim, sadece yanlış olduğunu bildiğim bir şeyi yapmak hoşuma gidiyor. Kimilerinin kafasını kaşıyıp kaşıyıp koklamayı sevmemesi ama yapması gibi."

Kapak falan olmadı, hatalı yazdığımı biliyorum. Hatayı kabullenmeyi acizlik olarak görenler olabilir, onlara da aynı paydada buluşamama fikrine yavaştan alışmaları için dua ediyorum. Charles de Gaul karikatürü çizilmediğinden "Acaba halk bizi sevmiyor mu?" diye sorar. Ama adamlar demokrasiyi 1789'da kabul etti, umarım biz de yakın zamanda kabul edebiliriz.

• Konuya ne olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama ben de mükemmel kullanmıyorum. Sadece kullandığım kelime sayısını beğeniyor etrafım -ki ben bilmediğim kelimeler kullanıldığında onları bir kenara el yazım ile not alırım- ve bence bu gayet de hoş bir özellik. Ben de kimseye "Süper Türkçe kullanırım, hiç kefere kelimesi kullanmam." demedim. Burada bahsi geçen şey senin yanlış yazman değil, arkadaşın yazılanı ilk anlamıyla anlaması.

Ben malım yazarsan kimse seni bir cisim olarak görmez, eşek olarak görür. Sonra sana eşek derlerse onlara kızmak yerine semer aramaya çıkmalısın. Belki altın olanını bulursun ümidi ile.
  • silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrunKeNN PunK -- 19 Haziran 2012; 20:01:22 >
  • silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrunKeNN PunK -- 19 Haziran 2012; 20:01:43 >
  • Yahu konuyu saptırmasak ne olacak? Tamam, doğru bilgi var her yerde ama o doğru bilgiyi ayıklayacak, elekten geçirip bulacak beyin lâzım.

Gelmişsin skin soruyorsun yani. Allah aşkına, bu konu saptırılsa ne olacak? Videoları var, görüntüleri var. Teemo'nun skini güzel ve değer desek de, beğenmedikten sonra almanı nasıl sağlayalım? Kaldı ki bir oyundan bahsediyoruz, büyük ihtimal ile saptırılmayacak konuları sapkın olmayan doğru adamlarla senden daha fazla süre ve içerik olarak konuşmuşumdur ama bu konu ve bu konu altındaki o binlerce alt konu onlardan biri değil.

İşinize gelince yalaklık, taraf olunca bertaraf olmak. Makul değil.
  • silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrunKeNN PunK -- 19 Haziran 2012; 20:01:58 >
  • quote:

Yahu konuyu saptırmasak ne olacak? Tamam, doğru bilgi var her yerde ama o doğru bilgiyi ayıklayacak, elekten geçirip bulacak beyin lâzım.

Gelmişsin skin soruyorsun yani. Allah aşkına, bu konu saptırılsa ne olacak? Videoları var, görüntüleri var. Teemo'nun skini güzel ve değer desek de, beğenmedikten sonra almanı nasıl sağlayalım? Kaldı ki bir oyundan bahsediyoruz, büyük ihtimal ile saptırılmayacak konuları sapkın olmayan doğru adamlarla senden daha fazla süre ve içerik olarak konuşmuşumdur ama bu konu ve bu konu altındaki o binlerce alt konu onlardan biri değil.

İşinize gelince yalaklık, taraf olunca bertaraf olmak. Makul değil.
    silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrunKeNN PunK -- 19 Haziran 2012; 20:00:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

5 tane skin derim ben.Teemodan sıkıldığın zaman anlarsın.Fakat 5 taneden sıkılana kadar bayağı zaman geçer.

.
  • Yahu benim konularımı görmüyor musun? Herkes istediğini yazıyor. Ben acaip seviniyorum, bak sen beni tanımıyorsun ama ben insanların yanımda çok rahat ettiği, huzurlu olduğu ve kendilerini konuşmak zorunda hissetmediği, sırf sessizliği bozmak için konuşmak yerine susarak yanımda durdukları biriyim. İnsanların gözünde nasıl olduğunu, ciddiye alınıp alınmadığını, senin olmayan bir yerde sana başkası tarafından tanınmış hakkı kullanıp bir şeyler yaparak (Konu açarak) o şeyleri senden bir parçaymış, çocuğunmuş gibi savunmayı bırakmalısın.

Şikâyet etme tabiî, hah şöyle. Yani al eline kazma küreği saldır bana, dert değil. Ama elle tutulabilir şeylerle saldır, ben bir şey anlatıyorum ama savunmada olduğun için anlamıyorsun. Olayı kişiselleştirerek alınan, üzülen birini iknâ etmek imkânsız.

İnan, ben ne buradaki herkesin beni kim ya da ne olduğuyla varım, ne de bu topluluğun beğenileri ile varlığımı sürdürüyorum. Benim düşüncelerim yukarıda yazılandır, gereği neyse o yapılsın. Eğer düşüncelerimden dolayı bu toplum beni dışlayacaksa varsın dışlasın, tüküreyim o topluluğa.

Herkesten biri olacağıma birey olup diğerlerinin düşünceleriyle yaşamamayı, aptal birliktelikler yerine akılcıl yalnızlığı tercih etmeyi doğru buluyorum.

Benim bu tarz konuştuğum konu sayısı azdır. Çünkü tartışmalarım bu kadar uzamaz. Ya ben haksızımdır, baştan haksız olduğumu kabul ederim ve bunu erdem ya da eziklik olarak görmem, sadece hata olarak görürüm; ya ben haklıyımdır ama karşımdaki debildir ve ne desem anlamayacaktır, susarım. Ya da haklıyımdır, anlatırım böyle ki belki anlar ümidi ile, ben her tartışmada çoğunlukla haklıyımdır, haksız olmadığım tartışmaya da girmem haksızlığımı anladığım an kabul ederim.

Şimdi hemen bir üst paragrafı okuyup soralım kendimize. Biz de acaba böyle mi yapıyoruz? Cevabınız evet ise içtenliğinizi, hayır ise eğitiminizi sorgulayın.

• hort
    ben kati teemocuyum . sadece teemo oyna(yabilirim) xd nickim D3M0N1K taniyanlar bilir teemo alicam derim :D astroyu alicam zaten baska hero kullanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.