Şimdi Ara

5'İNCİ ZH. TUG. K.LIĞI GAZİANTEP (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
0
Favori
78.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. çarşı günümde bir önceki mesajdan sonra başkasının yazılmadığını görmek beni biraz üzdü. Çarşılar her hafta iken 15 günde 1 e çekilmiş.
  • bende oğuzeli taburuna bağlı türkyurdu hudut karakolundayım. günde 8 saat nöbet tutuyoruz biraz zorlanıyoruz ama olsun... şafak atıyor bir bir atmaya mahkum...... havalar ısınsa sorun yokta havalar soğuk ....
  • Arkadaşlar bende buraya düştüm. Bilgi verebilcek dedelerimiz veya aynı yere düştüğüm tertiplerim warmı?
  • Havalimanına uzaklığı ne kadar tugayın? Ne kadar sürede gidiliyor? Bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • Tertiplerim günaydın, sanırım 4 kişi varız bu dönem oraya çıkan. Bilgilerimizi paylaşalım,ordada görüşelim yabancılık çekmeyelim
  • ben de 5. zırhlı tug. g.antep'e gidiyorum p.tesi 12:25te atatürk havalimanından bineceğim uçağa. bu dönem fazla yoğunluk yok sanırım çok az kısa dönem var
  • Tertip senle beraber 5 kişi olduk. İstanbuldan mı gidiyosun ?
  • evt istanbuldan, p.tesi atatürk havalimanından binicem kısmetse
  • Umarım 1. mekanize piyade taburuna düşmemişsinizdir. Orası haricindeki her tabur fena sayılmaz 5. zırhlıda. Havaalanı ile tugay arası yarım saat sürüyor. Çıkışta havaşın araçları var 8 tl veriyorsunuz sizi çarşıya kadar bırakıyor ordan minibüe binerseniz tugaya gidermi diye kapısının önünden geçiyor minibüsler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality_

evt istanbuldan, p.tesi atatürk havalimanından binicem kısmetse

Tertip ben yarın akşam Seç turizm ile yola çıkıyorum, kışlada görüşürüz :)
  • Pazartesi 12:25 uçağı ile ben de geliyorum arkadaşlar Gaziantep'e...
  • Beyler benim ismim oğuz, sizlerin isimleri ne? orda yabancılık çekmeyelim ilk günden, çabuk kaynaşırız
  • benim isim de Özüm, fazla kısa dönem olmayacak gibi yeni giden bir artık beraber takılırız :) uçak g.antep'e 14:00 gibi fln iniyomuş heralde 15:00 gibi fln birliğe ulaşırız
  • Benim adım da Cihan arkadaşlar. Problem çıkmazsa saat 14:00 gibi Gaziantep'e iniyormuş uçak.
  • 3 tane istanbullu olduk :)
  • 4 kisiyiz istanbullu :)) p.tesi ucaga binecek bir arkadas daha var forumdan. Yalnız ben anlamadım burayı arkadaslar ya, iyi bir yer mi, kotu bir yer mi? İnternetten de araştırdım biraz ve kafamda şöyle bir görüntü oluştu; askerliğin ne çok zor, ne de çok kolay yapıldığı bir yere gidiyoruz. İnşallah hayırlısı ile gidip vatan borcumuzu alnımızın akı ile öder ve sağ sağlim sevdiklerimizin yanına döneriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tric -- 11 Nisan 2010; 0:44:22 >
  • Merak etmeyin asla kotu bir yer degil ama cok iyi ve rahat bir yer de degil. Tugay cok buyuk fakat buyuk ihtimalle dagitimda sinir karakollarin gideceksiniz. Buralarda gunde8 saat nobet var onun haricinde rahat olursunuz gel git derken gunler gecer, ben 321 idim gunler ne cabuk gecmis.
  • Bilgi için çok sağol, biraz olsun nelerle karşılaşacağımızı bilmek rahatlatıyor adamı
  • Şaka maka 8buçuk saat kaldı yola çıkmama. Şimdi gidip traşımı olucam, telefon kartı fln alcam. dedelerden illa şunuda getirin yada getirmeyin diye bilgi veren olursa çok sevinirim
  • Rabbim yardımcınız olsun arkadaslar hudut gercekten biraz farklı ve ben hudutaydım dedirtecek yerler...

ermiş hudut karakolu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.