Şimdi Ara

5 ila 6 mp arasında Dijital fotoğraf makinası..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 yada 6 megapixellik fotograf makinası almayı düşünüyorum.Profesyonel olarak değil de işte arasıra tatillerde,haftasonları fln çekerim die düşünüyorum.Acaba tavsiyeniz olur mu?? Daha fazla pixel olması çok da işime yaramaz heralde diye düşündüm,o kadar profesyonel değilim.Bi yardım ederseniz sevinirim,bi de piyasada ucuza nerden alırım ve fiyatları...Heralde en iyi doğubank olur ama..

• were bilçeğin en fasla par ne kadar
  • max 500
  • Compact ve fazla manuel özellik istemiyorsan -ki söylediklerinden bu çıkıyor- Nikon P2'i şiddetle öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreertem

were bilçeğin en fasla par ne kadar

Birisi tercüme edebilir mi lütfen?
  • panasonic fx3'de olabilir küçük ve güzel bir makina
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulp

quote:

Birisi tercüme edebilir mi lütfen?

dostum ing değil yanlış anlamışın vere bileceğin en fazla para ne kadar diyor arkadaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanyo Xacti E6 395 YTL hepsiburada'da.. tripod + 1 GB SD kart +çanta hediyeli
  • Ya arkadaşlar şu mega piksel saplantısından vaz geçin bence.Dijital fotoğraf makinası alma kılavuzu diye bi bölüm var.Lütfen bi inceleyin.Adamlar paramızı sömürmek için hergün rakamları biraz daha yükseltiyolar.Mesela 10 mp makina aldık diyelim veya hadi 6 olsun.6 mp'lik bi makinada çektiğin devasa büyük bi resmi,hangi fotoğrafçıya kaç paraya bastıracan.Hiç kullanmıyacağımız bi özellik için bi dolu para sayıyoz.Haberimiz yok.Cep furyasında da durum aynı.Şu anda bi makinada kullanılan ideal boyut 3 mp bilemedin 4 mp.(2048*1536=3,1 MP) Bilginize.
  • Yüksek megapiksel değerleri, bize crop yapabilme imkanı sağlar. Bir nevi ekstra zoom yani, hemde kaliteden ödün vermeden.
  • Çok saolun.ya bende pixel takıntısı yok ztn yüksek istemiyorum ancak piyasaya baktığımda en düşük neredeyse 5 hadi bilemedin 4 megapixelleri gördüm...Onun için öle söyledim.Biraz araştırdığımda bana çoğunluk Canon,Nikon yada Samsung almamı önerdi.Peki onların arasından hangisini tavsiye edersiniz dijitalde??Ve çok profesyonel kullanmayacak birine hangi modelini önerirsiniz..
  • quote:

küfretsek adam yerine koyup çizecekler.
    konu dışına çıktım özür dilerim başlık sahibinden ama çok sinirlendim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tapdk

quote:

küfretsek adam yerine koyup çizecekler.
    konu dışına çıktım özür dilerim başlık sahibinden ama çok sinirlendim.

Haklısın sinirden gülesim geldi :) Yok böle bi yazı ya....Neyse,Buarada Canon A530 önerir misiniz bana??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwedsa -- 7 Aralık 2006; 19:52:00 >
  • bence en ideal pixel 6 mp yeter bana fotolar için
  • casiolar güzel incele istersen 5-6 mp çok yetrli
  • eğer hala almadıysan sony s600ü de bi incele derim...
  • valla 500 kaada sony nin w30 yada w40 derim ..ama ben 249 kaada samsung aldım ve 2 foto arasında bariz bir fark goremedim ona gore..ama carl zeiss den bahsediyoruz sony de onuda dusun s500 ve s600 de carl zeiss varmı ona bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.