Şimdi Ara

5 GÜNLÜK SAMSUNG İ9100 GALAXY S2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CİHAZI CUMARTESİ GÜNÜ TURKCELLDEN ALDIM.. PAKETİ AÇILMADI TAMAMEN SIFIR CİHAZDIR.. 1890 TL YE ALDIM AMA 1500 TL YE BIRAKICAM.. FİYAT REVİZE EDİLDİ BİLGİNİZE.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cixboi -- 3 Aralık 2011; 15:35:06 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: cixboi

CİHAZI CUMARTESİ GÜNÜ TURKCELLDEN ALDIM.. PAKETİ AÇILMADI TAMAMEN SIFIR CİHAZDIR.. 1890 TL YE ALDIM AMA 1500 TL YE BIRAKICAM.. FİYAT REVİZE EDİLDİ BİLGİNİZE.

ilk defa böyle bişey yapıcam hocam ama hepsiburada da bu cihazı 1699tlye satıyorlar %10 hediye world puan 80 Tl filan gibi avantajları görmezden gelsem bile sizden daha makul fiyatınızı ciddi biçimde gözden geçirseniz faydalı olur bence nacizhane tavsiyemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemy -- 1 Aralık 2011; 20:11:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enemy1980

quote:

Orijinalden alıntı: cixboi

CİHAZI CUMARTESİ GÜNÜ TURKCELLDEN ALDIM.. PAKETİ AÇILMADI TAMAMEN SIFIR CİHAZDIR.. 1890 TL YE ALDIM AMA 1750 YE BIRAKICAM.. SON FİYATTIR BU CİHAZI KAÇIRMAYIN DERİM..

ilk defa böyle bişey yapıcam hocam ama hepsiburada da bu cihazı 1699tlye satıyorlar %10 hediye world puan 80 Tl filan gibi avantajları görmezden gelsem bile sizden daha makul fiyatınızı ciddi biçimde gözden geçirseniz faydalı olur bence nacizhane tavsiyemdir.

Netten almadım Turkcellden aldım dikkatinizi çekmedi herhalde :).. Biliyorum hepsibuaradanın fiyatı daha uygun ama Turkcellden garantili aldığım için bu fiyata bırakıyorum.. Pazarlık payıda var.. Tabi 1000 tl ye kadar düşemem komik olur :) 1600-1700 arası pazarlıklara açığım.

• iyi satışlar hocam ilanı bozmak istemem iyi akşamlar.
  • Turkcell ve hepsiburada aynı garanti şartlarını vermiyorlarmı ki daha fazla fiyat istiyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Turkcell ve hepsiburada aynı garanti şartlarını vermiyorlarmı ki daha fazla fiyat istiyorsunuz ?

Fiyat fazla değil.. Faturayı resimleme gereği duymadım zaten.. Arzu eden elden almak yerine gider hepsiburadadan alır tercih meselesi.. Hepsiburadadan SPG ULTRA THIN CASE BLACK de veriyorum yanında hediye buarada.. Sabah geldi onunda daha kargosu.

• Süper fiyat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy Tab 3 T210 8GB 7
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam bu kadar ucuza satmayin gercekten yazik olur cihaza
  • quote:

Orijinalden alıntı: zepal

hocam bu kadar ucuza satmayin gercekten yazik olur cihaza

satmicam zaten kullanıyorum geyiğine ilan açtım ;) gayet memnunum kullanıyorum..ßeni tok satıcı olarak değerlendirdiğiniz için teşekkür ederim.. saygılar..

• bu cihazınbda fiyatı cok oynak. turkcell 1700 küsüre satıyo. hepsiburada 1699 a satıyor. bugun kadıköyde tepe nautilus AVM de teknosa extra magasında 1399 TL 12 taksitle fiyatı vardıç. sordum kampanyamı diye. yok normal fiyatı dediler.. herkez kafasına göre satıyor. hayırlı satıslar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtype34

bu cihazınbda fiyatı cok oynak. turkcell 1700 küsüre satıyo. hepsiburada 1699 a satıyor. bugun kadıköyde tepe nautilus AVM de teknosa extra magasında 1399 TL 12 taksitle fiyatı vardıç. sordum kampanyamı diye. yok normal fiyatı dediler.. herkez kafasına göre satıyor. hayırlı satıslar..

Evet dostum fix bir fiyatı yok her yerde başka haklısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xtype34

bu cihazınbda fiyatı cok oynak. turkcell 1700 küsüre satıyo. hepsiburada 1699 a satıyor. bugun kadıköyde tepe nautilus AVM de teknosa extra magasında 1399 TL 12 taksitle fiyatı vardıç. sordum kampanyamı diye. yok normal fiyatı dediler.. herkez kafasına göre satıyor. hayırlı satıslar..

garantisi neydi acaba o ürünün teknosa da 1850 tl diye kampanyalı satıyo normalde ilginç o fiyat.
  • arkadas tok saticiydi guya fiyati 1500 e indirmis :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.