Şimdi Ara

5 günlük priest le 5 günde neler yaptım bi bakın!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lvl 68 priestimi satmıstım itemsiz olarak itemleriyle yeni char açtım elimde 15gb +6 hb +8str set paper ve takılarım vardı bide iki tane warrior shell +1...
    Shelleri aldım bastım ikiside +7 oldu birini 4 tane +1 shardla takas ettim. Diğerini +1 rouge shell set +5gb ile. +1 shardları bastım +7 oldu ikisi. Rouge shellerdende üç tane +7 bastım. Dual shard +7 verip +3dol aldım bunuda +6 ya bastım. Rogue shellerinde iki tanesini 30gb den sattım . Pazarda gezinirken +1 warrior impact 40m exp warrior impacti 50m dan koymus birinden ikisinide çektim aldım. İkisinide bi gün ara ile +7 ye bastım. 51 lvl de lamia keserken kafama atilla düştü. Kestim WP çıktı onun üstüne diğer rogue shell +7 +21gb yi verip +7 ii aldım .Yine pazardan +1 shellleri toplayıp bastım. Warrior shell +7 set priest +7 shell set bastım. Warrior shell seti +7 raptor lupusx2 lobox2 +7 glave +7blade axe amulet of healt karsılığında sattım. Priest shell set duruyor hala .Pazardan yine +1 shell topladım rogue ve warrior shell +7 bastım . +7rogue shell + lupus +10gb verip +6 smite hammer aldım . +6 smite hammerin üstüne +7 raptor +lupus +amulet of healt ve warrior shell 4 tane verip +6 dol aldım. Bunuda +7 ye basmayı düşünüyorum. arada detaylarını tam hatırlamadığım birçok takas oldu. md +1 leri ucuza alıp +7 basmakta gayet güzel para kazandırıyor. Suanda 50gb ye yakın para +6hb +7 İİ +7 expimpact +7normal impact +7 dual shard +7priestshellset +6 dol iki tane +7 raptor +7glave +7blade axe +8dual cleaver +7dual md +7totomic spear bi ton +7 chitin +7 priest dd rogue warrior ve priest 62 kağıdı +9 dual hp küpe +8 hp priest paper set .... vsvs. bu kadar oldu dahası gelecek allahın izniyle

• Helal olsun...
  • ziya yavrum senmisin
  • Birz palavra gibi geldi bana nası 2 shard da +7 oldu
  • 4 shard +1 vardı
  • güzel rüya 51 de attila kestin ha yaf ben 67 wariorla kesemedim onu
  • 51 lvl priest ile atilla kestin ? o biraz zor olmadı mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.5 saat antrenman yaptım ama...
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iste ss

5 günlük priest le 5 günde neler yaptım bi bakın!!!!
  • baya bir sallama

milletin canini sikma bu kadar sallayarak
  • 51 lvl da tek başına attila kestin?İyi bari içinden 3 tane warrior pendant düştü +1 basmaya gittim bug oldu yanlışlıkla küre +3 bastı falan dememişsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vincénzo

güzel rüya 51 de attila kestin ha yaf ben 67 wariorla kesemedim onu

Yavaşşş
  • Bana çok uçtn gibi geliyo 51 LwL attila anca koxpla olabilir
  • ss yi koydum tek basıma kestim atillayı adam son anda gelip iki tane vurdu
  • ya isterse +2 uniquleri olsun gene kesemez 51 de atilla
  • Zaten resimden koxp olduğu belli bide utanmadan o resmi koyuyorsun kestim diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: HamzaHakan

quote:

Yavaşşş

ister inan ister inanma 120 tane can potu içtim canı anca yarıya indi son 1O potlada kaçtım

• quote:

Orjinalden alıntı: RedArow

Bana çok uçtn gibi geliyo 51 LwL attila anca koxpla olabilir

zaten normalden yazdıkları mor çıkmış bi iş var ama neyse
  • quote:

Ewt Bı De Bı gnde sınırlı sayıda uprage yapabılırsın sn 100000 kre ypamısısn bı de hıcbı shell dırek +7 olmas tmm mı !
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigstone

lvl 68 priestimi satmıstım itemsiz olarak itemleriyle yeni char açtım elimde 15gb +6 hb +8str set paper ve takılarım vardı bide iki tane warrior shell +1...
    Shelleri aldım bastım ikiside +7 oldu birini 4 tane +1 shardla takas ettim. Diğerini +1 rouge shell set +5gb ile. +1 shardları bastım +7 oldu ikisi. Rouge shellerdende üç tane +7 bastım. Dual shard +7 verip +3dol aldım bunuda +6 ya bastım. Rogue shellerinde iki tanesini 30gb den sattım . Pazarda gezinirken +1 warrior impact 40m exp warrior impacti 50m dan koymus birinden ikisinide çektim aldım. İkisinide bi gün ara ile +7 ye bastım. 51 lvl de lamia keserken kafama atilla düştü. Kestim WP çıktı onun üstüne diğer rogue shell +7 +21gb yi verip +7 ii aldım .Yine pazardan +1 shellleri toplayıp bastım. Warrior shell +7 set priest +7 shell set bastım. Warrior shell seti +7 raptor lupusx2 lobox2 +7 glave +7blade axe amulet of healt karsılığında sattım. Priest shell set duruyor hala .Pazardan yine +1 shell topladım rogue ve warrior shell +7 bastım . +7rogue shell + lupus +10gb verip +6 smite hammer aldım . +6 smite hammerin üstüne +7 raptor +lupus +amulet of healt ve warrior shell 4 tane verip +6 dol aldım. Bunuda +7 ye basmayı düşünüyorum. arada detaylarını tam hatırlamadığım birçok takas oldu. md +1 leri ucuza alıp +7 basmakta gayet güzel para kazandırıyor. Suanda 50gb ye yakın para +6hb +7 İİ +7 expimpact +7normal impact +7 dual shard +7priestshellset +6 dol iki tane +7 raptor +7glave +7blade axe +8dual cleaver +7dual md +7totomic spear bi ton +7 chitin +7 priest dd rogue warrior ve priest 62 kağıdı +9 dual hp küpe +8 hp priest paper set .... vsvs. bu kadar oldu dahası gelecek allahın izniyle

ayakta alkışlıorum seni ...

• koxpsiz kestim demedimki tek basıma kestim dedim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.