Şimdi Ara

5 farklı Need for Speed oyunu dijital mağazalardan kaldırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • NFS nin tüm serisi elimde mevcut ilk oyuna kadar sıkıntı yok :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zaten oynayan kim kaldı yeni oyunlar desen berbat forza dan şaşmam oynanış desen var grafik desen güzel

  • Nostalji her zaman insanlara güzel geliyor, oysa teknik olarak eski oyunlar o kadar da iyi değil. Underground 2 açın bakın, yerler cam gibi parlıyor, araba buz pistinde gidiyor gibi hiç gerçekçi değil.

    Bence NFS serisinin en güzel oyunu Need For Speed 2015 dir.https://store.steampowered.com/app/1262540/Need_for_Speed/

  • carbon iyiydi. içerisinde hızlı ve öfkeli tokyo drift esintileri vardı.  

  • Elecotronic Arts.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film ile eş zamanlı çıkmıştı sanırım. defalarca bıkmadan oynadım. gene oynarım :)

  • Gta gibi yaşamsal bir oyun yapsalar açık dünyada süper olmaz mı hayal edin bi ? Oyuna girdiğinizde size bi araba verseler ve onu geliştirip oyunlar kazanıp başkalarına satsanız kendinizi sanal hızlı ve öfkeli serisinde hissetseniz nasıl olurdu ? Ufkunuzu geniş tutun bence belki çok ilerde olur bu dediğim ama olsa süper olurdu ??

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    underground serisi buna benzerdi zaten.

  • Most Wanted çoğunluğa göre zirve olsa da teknik olarak Underground 2 zirveydi. En gerçekçi sürüş dinamiği olan NFS bana göre odur (Shift 2 falan da dahil).


    Zaten NFS ne olduysa Most Wanted ile birlikte sürüş fiziklerini bozmaya başladı ama en azından Pro Street'e kadar yine idare ederdi. Pro Street ile birlikte sürüş fiziklerine bir gecikme geldi (Yani dönme tuşuna basıyorsunuz ya, anında değil de şöyle küçük bir gecikme ile dönüyor araba) bu da arabaya hakim olmayı imkansız kıldı. Shift 2'de bu durum zirve yapmış durumdadır hatta. Klavye ile oynarken viraja biraz içten girin, hatanızı düzeltmek için dönme tuşunu bırakıp tekrar basın, aracın ne kadar geç tepki verip virajın dışına kaçtığını görün.


    O kadar çok yarış oyunu oynadım; PC'de oynadım, Xbox'da oynadım, PSP'de oynadım, mobilde oynadım, taa eski Nokia 6600'da bile oynadım ve klavye, mouse, gamepad, direksiyon seti, dokunmatik ekran, telefon tuşu dahil pek çok yöntemle oynadım, NFS'deki gibi sıkıntılı sürüş fiziğine denk gelmedim.


    Shift 2 mesela görsel olarak bugün bile güzel grafikleri var, sürüş deneyim sistemi çok güzel (Corner Mastering, Driving Line gibi durumlarda XP vermesi mesela) ama arabaya hakim olmak mümkün değil. Viraja geliyorum, mükemmel çizgide dönmek neredeyse mümkün değil, es kaza 'Master' ediyorum virajları. Mesele klavye değil, GRID'i de klavye ile oynuyorum mesela şu anda ama hem araca hakimiyet hem pistin istediğim noktasından geçebilmek mümkün.


    Son çıkanlarında bile böyle bir gecikme vardı ama çok fazla oynamadım o yüzden ne desem havada kalır.


    Artık NFS'de bir şeyleri düzeltmek istiyorlarsa, ilk önce sürüş dinamiklerine odaklansınlar. Eski oyunlardaki arabaların ekmeğini yemeğe uğraşmaları gerekmez o zaman.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 18 Haziran 2021; 2:14:1 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.