Şimdi Ara

5 DSLR-LİKE MAKİNESİ ARASINDA KALDIM yardım lütfen !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • gayet basit arkadaşlar biliyorm bu makinalarda mercimek boyutunda sensör var ancak fotograf çekerken cektigim fotograflardan zevk alıcagım ve çekmiş oldugum fotografların keskinligi ve görünüşü bakımından zevk vericek bi makine arıyorum dslr ' a hiç bulaşmıyorum cünkü lens masrafına girmek istemiyorum bunun için tavsiyelerinizi bekliyorum..

    -FUJİFİLM FİNEPİX S200EXR
    -FUJİFİLM HS30EXR
    -CANON SX40HS
    -SONY CYBER HX100V VEYA SONY HX200V
    -PANASONİC FZ150 ( ŞUAN AKLIMA YATAN MAKİNA BU GİBİ DURUYO ÖNCELİGİM BUNDAN YANA GBİ )

    YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN COK TEŞEKKÜR EDİYORUM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi susuvekuku -- 7 Haziran 2012; 23:43:02 >



  • bende arayışdayım aynen senn gibi bu listeyi kafamda durdum araştırmaya başladım fuji hs serisine bulaşanların pişmanlıklarını okudum sony zaten kafama yatmadı ve pahalı geldi bütceme her neyse işete s200exr de karar kıldım 500 liram var şu anlık ama biraz daha biriktirim o s200exr i almayı düşünüyorum yada elimdeki ürünlerimi satarsam s200 ün tek eksiği hd video panaroma vs işler ama fotoğraf kalitesi tartışılmaz
  • mercimek sensör var yazmışsın ama bunların hepsi 1/2.3" sensörlü iken s200exr 1/1.6" sensöre sahip.Hesaplarsan diğerlerinden tam 1.5 kat daha büyük sensöre sahip.
    Eğer amacınız fotoğraf çekmek ise ve video da olsun derseniz s200exr öneririm ve ilanımı incelemnizi öneririm.
  • Fujifilm S200Exr derim!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FUJİFİLM FİNEPİX S200EXR bu cihaz ve sony hx200v arasında kalmış bulunmaktayım kafayı yicem yardım ederseniz cok mutlu olucam sony daha yeni bi ürün oldugu için gerek sürümleri olsun gerekse başka özellikler bakımdan daha üstün gibi geldi sizce ?
  • lütfen yardm ? :/
  • DSLR-like sınıfının en üst basamağında fuji S200exr yer alır ve diğerleri daha aşağıda sıralanır. Zaten sensör boyutu bile her şeyi açıklamaya yetiyor. Diyeceğim o ki: Birinci belli ikinci kim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben pana fz150 diyorum video desen 50p zoomda var sterio ses kayıt live mos sensör . fuji fotoda düşük ışıkta bir nebze daha iyi olabilir fakat fz150 komple bir çözüm . fz150 öneriyorum . Son olarak düşük ışıkta ev içi çekimi çok yapacaksan kesinlikle dslr almalısın bunların hepside düşük ışıkta kaliteli resim çekemez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 10 Haziran 2012; 19:41:52 >
  • canon alın derim,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.