Şimdi Ara

5 Dk'da Orjinal WoW'a Sahip Olabilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir haftadır orjinal WoW arıyordum fakat bulamadın ve şu anda Tr'de de hiç stokda yok.100 milyon vermeye de hazırdım.Sonra ekşi sözlükte dolaşırken ACC açtırmak için sadece CD-Key'in yeterli olabileceğimi gördüm.
    https://prod.gamerloot.net/catalog/ bu siteden 52 dolara wow cd key satın aldım.Cd-Key 3 dk içinde mailime geldi.Hemen wow'un europe sitesinden ACC açtırdım.Oyunu da bir arkadaştan kopyalamıştım yamalardan sonra yani yaklaşık 30 dk sonra oyun oynamaya hazırdı.Hemde 100 milyondan çok daha ucuza.Ayrıca bir aylık oynama süresi de dahil.
    Oyunu bulamayanlara, hemen oynamaya başlamak isteyenlere ve biraz cesareti olanlara duyurulur. :)

• quote:

Orjinalden alıntı: rex197

Bir haftadır orjinal WoW arıyordum fakat bulamadın ve şu anda Tr'de de hiç stokda yok.100 milyon vermeye de hazırdım.Sonra ekşi sözlükte dolaşırken ACC açtırmak için sadece CD-Key'in yeterli olabileceğimi gördüm.
    https://prod.gamerloot.net/catalog/ bu siteden 52 dolara wow cd key satın aldım.Cd-Key 3 dk içinde mailime geldi.Hemen wow'un europe sitesinden ACC açtırdım.Oyunu da bir arkadaştan kopyalamıştım yamalardan sonra yani yaklaşık 30 dk sonra oyun oynamaya hazırdı.Hemde 100 milyondan çok daha ucuza.Ayrıca bir aylık oynama süresi de dahil.
    Oyunu bulamayanlara, hemen oynamaya başlamak isteyenlere ve biraz cesareti olanlara duyurulur. :)

Güzel !!!!
    Ancak benim tüm aldıım authentication keylerimi bana patlattı. Ben 60 a almıştım Neyse ben şu online para transferi hizmetimi açayımda bari ordan kurtarmaya çalışayım....

Saygılar...

• ben 100 ytl verip almıştım, 60 ytl key e verdik diyelim, 40 ytl de CD ve Kapaga :))) pişman olmadım valla vitrine koydum cd kutusunu :)))

rex senin sistem de iyimiş oyunu yarı fiyatına almışsın hangi serverda başladın , horde, alliance?

ben dunemaulda undead mage kasmaya başladım, istersen gel

www.ahmcol.com PSN: hazirzop
    Est Sularus Oth Mithas
  • Hacı ben Horde'de başladım Shaman Orc ama pek hoşuma gitmedi.Elf Rogue veya Warrior Human olabilirim bakcaz artık.

http://www.sendit.com/
    http://www.sendit.com/game/item/6000000000991

artı ne cd key alcam yaa sırf kutusuna veririm 50$

ölürüüüüüüüüüüüüüüüüüm

Bu arada , 60 milyon cok amerika da su fiyatına wow ya ... ühüüü :P
    Youtube Kanalımız - youtube.com/hallederizkardes
  • zolaks sana bişey diycem 17.99 pound 60-70 milyondan aşağı etmiyor senin bize kazandıracağın 10 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: kram

sabrederseniz artık wow sahibi olabilirsiniz 26-27 aralıkda %99 satışa çıkıyo

artı ne cd key alcam yaa sırf kutusuna veririm 50$

ölürüüüüüüüüüüüüüüüüüm

50 dolara varsa bizde alırız da nerde çıkıyo ???

sadece tarih vermişsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.