Şimdi Ara

5 dk da 2 Gol Yeme Hastalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olur mu şakşak yapılsın bu tarz şeyleri yazmayın.Takım çok kaliteli Yönetim Süper Şenol Hoca müthiş yönetiyor.
  • Uza troll.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oldu şakşakçı gerçekler acıttı mı?Ben size boşuna futboldan anlamıyorsunuz demiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: largo21

Ne oldu şakşakçı gerçekler acıttı mı?Ben size boşuna futboldan anlamıyorsunuz demiyorum.

Senin gibi fırsatçılardan ziyade eleştirdiğin şakşakçı taraftar takıma daha çok katkı sağlar...
  • Kardeş bize de baya sallıyorsun ama cidden bundan önceki konularında da hep mantıklı olanı yazdın fanatiklik yapmak yerine helal olsun.
  • sKjaer kullanıcısına yanıt
    Fanatik olmak bir şey kazandırmaz ki.Şimdi Fb çıksın mesela desin ki bizim takım süper 10 numaraya ihtiyacımız yok bu Fb'ye kazandırmaz ki.Aynı şekilde burada fanatiklik yapıp hataları görmeyenlerde Beşiktaş'a zarar veriyor.Yöneticiler elbette burayı okumuyor ama sonuçta sosyal medyada bu tarz kişilerin tavırları yönetime teknik adama gidiyor.Onlar da kendilerini dev aynasında görüyor.Halbuki Şenol Güneş kadro seçiminde eleştirilse.Fikret Orman'ın transfer politikası eleştirilse dikkat edecekler hareketlerine.Bin düşünüp bir hareket edecekler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Fırsatçı değilim ben daha takım çok iyi giderken bu günlerin geleceğini söyleyen biriyim.Beşiktaş kötü olsun istemiyorum o yüzden eleştiriyorum.Gs berbat top oynuyor ne yani şimdi yönetimi Riekerink'i öve öve bitirmeyecek misiniz?Bu mu fayda sağlayacak?
  • Futboldan anlayan Beşiktaşlı az bulunur kıymet bilmek lazım, varsın Fbye sallasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: largo21

Fırsatçı değilim ben daha takım çok iyi giderken bu günlerin geleceğini söyleyen biriyim.Beşiktaş kötü olsun istemiyorum o yüzden eleştiriyorum.Gs berbat top oynuyor ne yani şimdi yönetimi Riekerink'i öve öve bitirmeyecek misiniz?Bu mu fayda sağlayacak?

Galatasaray iyi değil kimse kalkıp övmüyor ki zaten, sizde kötü değilsiniz ve gayet iyi durumdasınız takım ilk mağlubiyetini aldı.

Hala favori konumunda, arada formsuz dönemler olması normal...
  • troller birbirlerini destekliyor
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Ben Beşiktaş ligin en kötüsü demiyorum.Beşiktaş kötü yönetiliyor abartıldığı kadar iyi değil.Derhal kendine çeki düzen vermesi lazım diyorum.O kadar favori olan Beşiktaş Belkide kötü dediğimiz Gs ile aynı puanda olacak.Bunu nasıl eleştirmez ki bir insan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.