Şimdi Ara

5 Belediye Başkanı, AK Parti'ye geçiş yaptı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hayırlı olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Merkur


    https://odatv.com/hayirdir-insallah-secim-mi-var-16012030.html

    "BIRAKIP KAÇMAYA MI HAZIRLANIYORLAR"

    Ocak ayında seçime girebilecek partilerin açıklanmasının rutin bir süreç olduğunu ancak yaklaşan bir seçim olmadığı halde sandık kurullarında görev alacaklara ilişkin belgelerin doldurulmasının normal bir prosedür olmadığını vurgulayan Kaya şunları söyledi:

    "AKP oy oranlarındaki büyük erimeyi gördüğü için artık iktidarı taşıyamayacağını anlamıştır. Çürümüş meyve dalda durmaz, AKP iktidarı ya bırakıp kaçacak ya da devretmek zorunda kalacak. Bu bir hazırlık çalışması değilse bunun nedeni YSK tarafından net bir şekilde kamuoyuna açıklanmalıdır."


    ***
    https://www.gercekgundem.com/siyaset/149581/ysk-secime-girebilecek-15-partiyi-acikladi-davutoglunun-partisi-var-mi

    quote:

    Yüksek Seçim Kurulu (YSK) bir açıklama yaparak olası bir seçim durumunda seçime katılacak olan partilerin bir listesini açıkladı.

    Geçekleştirilen karar doğrultusunda hazırlanan listede seçime girebilecek partilerin isimlerine yer verilirken Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi listede yer almadı.
    Neye kaçıyorlar, milyonlarca ATM askerleri var bunların. Milyonlarca adam tak diye ülkeden kaçamaz, yargılayacağız bunları. Tüm mallarınada el koyacağız. Bunu siyasi karşıtlık olduğu için söylemiyorum, desteklediğim partide böyle yolsuzluk torpil yapsaydı onlarında yargılanmasını isterdim. Adalet geç gelecek olsa bile gelsin artık. Yedikleri lokmaları vura vura alalım. Kerimcemin tüm mal varlığına el koyarlar galiba, adam senelerdir maaş alıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 17 Ocak 2020; 13:0:6 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.