Şimdi Ara

5 ayda bu netlerle ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Maalesef bu sene hiç çalışmadım. Tytde 60-65 net, ayt de ise 13-20 net aralıgındayım. Ayt matematikde çapın polinom, çarp. ayırma fasikülünü çözdüm, paraboldeyim. Geometride ise üçgen bitecek haftaya.Ayt fene haftaya başlayacam. Ktü bilgisayar (68k) istiyorum. Sizce yapabilir miyim? Obp 85

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayt asıl
  • inşallah yaparsın kral,bende o civardayım
  • tyt çalışmalarında tr ve fene ağırlık ver kolay net artışı oluyor geometrin kötüyse bilgi sarmal branş denemeleri kurtarıcı

aytde konuları meb kitabından çalış ayrıntılara takılma konuları genel hatlarıyla öğren fen derslerinde 1er soru bankası çözsen yeterli matta da klasik tarz(karekök endemik vb) soru bankaları çözmelisin sonra full deneme

• FoxRed F kullanıcısına yanıt

Hayırlısı dostum

• Yaparsın ama baya calısman lazım

• ben de senin gibiyim discord varsa ekle beraber yardımcı oluruz birbirimize.. Ahmet#8167

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NETLERLE KAÇ K OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Discord yok maalesef

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: ws7

tyt çalışmalarında tr ve fene ağırlık ver kolay net artışı oluyor geometrin kötüyse bilgi sarmal branş denemeleri kurtarıcı

aytde konuları meb kitabından çalış ayrıntılara takılma konuları genel hatlarıyla öğren fen derslerinde 1er soru bankası çözsen yeterli matta da klasik tarz(karekök endemik vb) soru bankaları çözmelisin sonra full deneme

bilgisarmal brans denemesi dediğiniz geometri adı altında mı hocam yoksa matematik adı altında mı?

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt

hocam ikisi de geliştirici ama benim bahsettiğim tyt ayt geo branş denemeleri

• olmayacak diyorum, bu sene elinizden geleni yapın. 50-60k isteyen arkadaşların netleri 90-95+ bandında, 100 bin istiyorum 85-90 arası oynuyor. yetişmen çok zor maalesef daha alt mühendislikleri düşünebilirsin

• Sıjısıjı

• Haklısın hocam bu arkadaş yapamaz. Bu sene ilk 1,5 Milyon yapıp 4 sene kasıp 300 bine çeker. Malum türkiyede artık herkes günde 28,5 saat çalışıp 138 TYT 119 AYT yapıyor...

• GhastManTR kullanıcısına yanıt

oyle demek isteyen kim kardesim, ortalamalar belli netler belli. kim kimi kandırıyor acaba, git bak tg sonuclarina

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FEC8BB1EA

oyle demek isteyen kim kardesim, ortalamalar belli netler belli. kim kimi kandırıyor acaba, git bak tg sonuclarina

Aynen öyle,şu an 115 tyt 70 ayt yapmayan ilk 30k düşünmesin bile

• Teşekkür ederim, kötü niyetle de olsa çalışmaya yönlendirdin beni

• niyetim kotu degil kardesim, belki ben de yapamayacagim. dusun 20 net altında olduğunu,o adam 8 saat calisiyor 10 aydan beri, sen daha yeni 6 saat calisiyorsun, aradaki saat farkını kapatmak için en az 17-18 saat calisman lazim. kapasitene de bağlı, temeline de .

• Kusura bakma dostum, trollerden biri sandım. Kapasitem var ama çalışma disiplinim yok. Hayırlısı olsun

• geçen sene bu zamanlar belirttiğinin10-15 net üstündeydim, 3.5k geldi. istediğin yer hayli hayli gelir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.