Şimdi Ara

5 AYDA 300 K YAPILIR MI ? ( SAYISAL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben meslek lisesi mezunuyum tyt matematikten 3-5 net yapabiliyorum Antrenmanlarla matematik 1 çözmüştüm.

Diğer hiç bir dersten temelim yok

Maddi nedenlerden dolayı bu zamana kadar çalışmak zorunda kaldım o sürede ant mat 1 kitabını çözmüştüm

200-300 K sayısaldan net yapmak istiyorum kalan 160 günde yapabilir miyim arkadaşlar ?

Lütfen Realist olalım ona göre hedeflerimi belirlemek istiyorum.

Bilgisayar mühendisliği istiyorum. ( Mezuna kal demeyin öyle bir imkanım yok )

NOT : TYT denemelerim 20-30 net geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Champion of Capua -- 13 Ocak 2020; 21:42:27 >

• upp++
  • hocam karekök 0 matematik alın tyt için 15-20 ye kadar çıkarır
  • substratdüzeyi kullanıcısına yanıt
    Genel olarak bu sıralamaya ulasmam kalan sürede mümkün mü peki
  • deneyip görün hocam olmaz desem 6 ay yatcak mısınız elinizden geleni yapın
  • ++ Yorumlarınızı beklıyorum
  • aynı durum bende de mevcut merak ediyorum gelecek cevapları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 senede 40k yapılır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kendini sıksan azimle rahat 50k bile yaparsın
  • Bak kardeşim meslek lisesi çıkışlıyım diyorsun 300 k imkansız değil ama temelden ötürü bu sene çok zor diğer derslerden temelim yok diyorsun 5.5 ayda tyt türkçe sosyalmi yetişecek ayt matmı yetişecek en kötü ayt de 15 net yapman lazım mattan 3 er 4 er tane fizik biyoloji kimya zor gözüküyor ama ben tyt türkçede şuan 25 net sosyalde 15 net fende 7 net çıkarıyorum diyorsan yetişebilir ama 0 a 0 san yetişmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 ayda 10k da yaparsın. muhtemelen ciddiye almayacaksın ama böyle bir gerçek var, klişe falan değil. düzenli ve doğru çalışırsan yapabilirsin. bunu tecrübelerimden söylüyorum.

• yaparsın tabiki de ona göre bi çalışma planı yap garanti soru gelen puan toplayabiliceğin yerlere yönel mesela tyt de oturup fizikle uğraşma türkçe sosyalden çok kolay net toplayabilirsin matta her sene gelen kolay soruları yapmaya çalışırsın ayt fizikle uğraşmanı da önermem ona ayıracağın sürede mat ve kimyadan çok daha fazla net toplayabilirsin
  • Ben hiç çalışmadığım halde sayısalda 250k civarı yapmıştım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    hocam sonucunuza bakarak bi fikir sahibi olabilir miyim ? Özelden yollarsanız sevinirim
  • Yapılmaz.

• maymundlutfu M kullanıcısına yanıt
    Niye yapılmaz? Açıklasana.

• Hocam mantıklı hareket edip Türkçeyi halledin. Okuma alışkanlığınız olsun paragraflara çünkü bu aynı zamanda sosyal netlerinize de etki eder. Kafadan Türkçe sosyal 40 yapabilirsiniz matematikte de denemelerin çözümlerini izleyin problemlerde başkaları soruya nasıl yaklaşıyor bunu görün bence bu noktalar önemli

• substratdüzeyi kullanıcısına yanıt
    hehe aynen kanka
    9-10'da buna benzer kitaplardan cozdum 3-4 tane ilk tyt denememde 12 falan mat yapmıştım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.