Şimdi Ara

5 ayda 20 net olur mu matematikten

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar evet klasikleşti bu sorular ama içimdeki soruya cevap bulmak istiyorum matematik hariç nerdeyse her şeyi bitirmiş (fen hariç) bir öğrenci 3 4 netten 20 net bandına ulaşabilir mi özel ders alıyorum kitap sıkıntım yok hayvan gibi çalışma iradem var yardımcı olursanı sevinirim nasıl bir yol izlemeliyim hukuk istiyorum bu arada..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam 2 ay civarında fonksiyona kadar bitiricem o sırada ayt tarafından da 4 5 konu bitmiş olucak geriye fonksiyonla haşır neşir olan konular kalıcak (türev limit integral gibi)pkob girmiyeceğim zaten zaman kaybı ama büyük ihtimalle integral yetişmez türev limit umudum var

• Fonksiyonlara gelmeden ayt ye başlamak saçma olur önceki konularda iyi seviyeye gel zaten haftada 2 konu bitirebilirsin tyt konuları çok meşakatli değil konu izleme kısmını hızlı halledip merdiven tekniğiyle 1 ay içerisinde ilk 12 konuyu halledersin bile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 GÜNDE KAÇ NET ARTAR Kİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim sıkıntım konuydu ve yapamadığım sorular üzerine yeterince kafa yormuyordum. senin için de belki durum böyle olabilir. ben özel ders hocalarımla eksik konularım ve yapamadığım sorulara yoğunlaşarak bu eksiklerimi kapatıyorum şu an. özel dersi de kunduz eğitmenlerinden alıyorum baya verimli geçiyor fiyatı da uygun. belki farklı hocalar denemek için bakabilirsin her hocadan 30 tlye ilk dersini alabiliyorsun, kolay gelsin https://kunduz.com/tr_tr/ozel-ders//

Orijinalden alıntı: zeyneperdog264

benim sıkıntım konuydu ve yapamadığım sorular üzerine yeterince kafa yormuyordum. senin için de belki durum böyle olabilir. ben özel ders hocalarımla eksik konularım ve yapamadığım sorulara yoğunlaşarak bu eksiklerimi kapatıyorum şu an. özel dersi de kunduz eğitmenlerinden alıyorum baya verimli geçiyor fiyatı da uygun. belki farklı hocalar denemek için bakabilirsin her hocadan 30 tlye ilk dersini alabiliyorsun, kolay gelsin https://kunduz.com/tr_tr/ozel-ders//

merhaba kunduz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ockham.s_katana -- 4 Şubat 2021; 18:59:32 >

Merdiven tekniği nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.