Şimdi Ara

5 Adet Pasaport Kayıt Hakkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar akrabalarım yurt dışından yeni geldiler. 5 tane pasaport var. vergisi algısı hariç 175 tl kayıt başı ücreti. Ankara'da görüşülerek yüzyüze kayıt imkanı var. Diğer iller içinde üyenin profiline göre önce kayıt sonra para da olabilir. Geçmiş mesaj, konu profil v.b bakarsanız dalavere v.b işim olmadığını rahatlıkla görebilirsiniz. Kayıt belgeleri v.b hepsi gönderilecektir. Teşekkürler.

Not: İlan istenilen şekilde baltalanabilir.

Arkadaşla, bazı forumdaşlar özel mesajdan sorular soruyorlar. durumu kısaca anlatayım

Geçen sene ilan ile yaptırdığım kayıtlar almanyada yaşayan akrabalarımdı bunlar burada yaşıyorlar balkanlara gittiler. 5 kişilik aile anne baba ve 3 çocuk. Anne ve babanın e devletli olan kayıtları satıldı. Çocuklar üzerine yapılacak kayıtlar mecburen iletişim merkezinden velinin imzası ile yapılmalı. bu şekilde olurmu derseniz Ben yurtdışından döndüğümde 2 yaşındaki oğlumun üzerine kayıt yaptırmıştım. BTK nın sitesinden de görebilirsiniz.

son paragrafa bakabilrisiniz

http://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=40

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarafeyn -- 13 Mayıs 2013; 0:04:06 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• istanbul olsa olabılırdı
  • Balta? Hmmm...
    AYIP KARDEŞİM 175 E PASAPORT MU OLUR
    BU SOYGUNDUR.
    FAHİŞ FİYAT

oh rahatladım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanbay

Balta? Hmmm...
    BU SOYGUNDUR.
    FAHİŞ FİYAT

oh rahatladım....

+1
  • Soygunun büyüğünü malesef devlet yapıyor. Ben 1 tane 100 bir tanede 150 tl verdiğim kayıta en sonunda buna yakın bir ücret vererek bir arkadaştan kayıt yaptırdım. Bana kayıtın maliyeti 500 tl ye yakın oldu. Artık sadece hakiki pasaport olayı var. geçici kayıt bildiğiniz gibi ortadan kalktı.

İstanbul olması sıkıntı değil ücreti gönderirsiniz. Belgeleri hemen gönderirim.

• Arkadaşla, bazı forumdaşlar özel mesajdan sorular soruyorlar. durumu kısaca anlatayım

Geçen sene ilan ile yaptırdığım kayıtlar almanyada yaşayan akrabalarımdı bunlar burada yaşıyorlar balkanlara gittiler. 5 kişilik aile anne baba ve 3 çocuk. Anne ve babanın e devletli olan kayıtları satıldı. Çocuklar üzerine yapılacak kayıtlar mecburen iletişim merkezinden velinin imzası ile yapılmalı. bu şekilde olurmu derseniz Ben yurtdışından döndüğümde 2 yaşındaki oğlumun üzerine kayıt yaptırmıştım. BTK nın sitesinden de görebilirsiniz.

son paragrafa bakabilrisiniz

http://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=40

• 3 tanesi satılmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 pasaport 2 imei (yardım)
    2 yıl önce açıldı
    SATILIK PASAPORT KAYIT HAKKI
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanbay

Balta? Hmmm...
    BU SOYGUNDUR.
    FAHİŞ FİYAT

oh rahatladım....

+2
  • elinizde kaldıysa bir adet almak istiyorum.
  • üstad aslında kalmadı alacağım diyenler var ancak netleşen birşey yok şu anda 2 kayıta 3 talipli var. kim önce gönderirse o alacak.

• makarafb , Tolqa_1907, saruce isimli üyelere satış gerçekleştirildi.

• Lider.Tc ve makarafb isimli üyelerde satış yapılmıştır. Pasaport malsef kalmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.