Şimdi Ara

5-6 bin aralığında sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Lab çalışmaları için bilgisayar toplamayı düşünüyorum, oyun falan oynamak gibi bir derdimiz yok sadece deneysel çalışmaların hızlı ve akıcı bir şekilde çalışması bizim için çok önemli. Bu doğrultuda İşlemcisinin intel, ekran kartının da nvdia olması koşulu ile güzel bir sistem tavsiyesinde bulunabilirseniz sevinirim.

Bir diğer önemli nokta ise paralel portunun olması çok önemli. Anakartlara baktığım zaman çoğunda artık paralel portun olmadığını görüyorum, bu doğrultuda ekstradan ana kart ile uyumlu olmak üzere bir paralel port da takmak önemli.

Şimdiden teşekkür ederim.

edit: Monitore ihtiyacımız yok, sistem illa aralık olarak 5-6 bin aralığında olmalı gibi bir kaide yok, bu miktarlardan az da olabilir elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 28 Şubat 2019; 0:3:30 >

• Hadi arkadaşlar dh bilir dedim yüzümü kara çıkartmayın.
  • i5 olsun dersen

ya da biraz daha hızlı olsun i7 olsun dersen

www.novabilgisayar.com
    .:.Nova Bilgisayar.:. Bilgisayar, Notebook, Toplama Bilgisayar ve �� �stasyonu gibi teknolojik �r�nleri satan ma�aza
    http://www.novabilgisayar.com/pc.asp
    bilgisayar toplama sayfasından seçtim parçaları. Umarım işine yarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: StarForce

i5 olsun dersen

ya da biraz daha hızlı olsun i7 olsun dersen

http://www.novabilgisayar.com/pc.asp bilgisayar toplama sayfasından seçtim parçaları. Umarım işine yarar.
    Hocam çok teşekkürler, ancak önemli bir sorum olacak bu anakarta ben paralel portu takabilirim değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

Hocam çok teşekkürler, ancak önemli bir sorum olacak bu anakarta ben paralel portu takabilirim değil mi?

Alıntıları Göster
    evet takabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.