Şimdi Ara

5/5c/5s/6/6p iPhone Kullanan Dh lılar hangi iphone'u kullanıyorsunuz? (Anket) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
697
Cevap
1
Favori
26.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

5/5c/5s/6/6p iPhone Kullanan Dh lılar hangi iphone'u kullanıyorsunuz? (Anket)

(En Son Oy Tarihi: 3.12.2014)
Giriş
  • Anketimizi görmeyen ip4 sahibi kalmasın
  • Anketimiz güncel ve Aynı hızla devam ediyor
  • JB'siz kullananlar tahminimden fazlaymış
  • 4 med 16 gb.jailbrkli ssirf GPS icin yukledim haricinde tlfn acik her yøne ;)) +++ bedava hersey daHA Ne ollsun :D
  • 16gb yetmez diyordum ama, kapasite 16gb
    kullanılabilir 13gb

JB'siz
  • hocam 16 gb dan bahsediyoruz,yetiyor bana,ama etrafta var 32 gb dan baskasi olmaz o kadar film musik yukliyorum diyen,be arkadas hepsini ayni anda yuklemek zoruda deiilsinki,ucer beser yuklesen yine yer var yine yer var :)
  • IPHONE 4 16GB JB'SİZ ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fetter

hocam 16 gb dan bahsediyoruz,yetiyor bana,ama etrafta var 32 gb dan baskasi olmaz o kadar film musik yukliyorum diyen,be arkadas hepsini ayni anda yuklemek zoruda deiilsinki,ucer beser yuklesen yine yer var yine yer var :)

Sorma,3G cihazım 8GB, 6 GB boş yer vardı o kadar şey yüklü olmasına rağmen.
    Biraz heyecan aradım galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Orijinalden alıntı: fetter

hocam 16 gb dan bahsediyoruz,yetiyor bana,ama etrafta var 32 gb dan baskasi olmaz o kadar film musik yukliyorum diyen,be arkadas hepsini ayni anda yuklemek zoruda deiilsinki,ucer beser yuklesen yine yer var yine yer var :)

Sorma,3G cihazım 8GB, 6 GB boş yer vardı o kadar şey yüklü olmasına rağmen.
    Biraz heyecan aradım galiba

bende 16 gb kullanıyorum dünyanın programı oyunu var ama halada yüklemek istiyorum birisi beni durdursun

• ip4 16GB JL liii..
  • Listemiz güncellenmiştir anketimiz devam ediyor.
  • 16 gb jbsiz
  • Evet anketimiz giderek şekillenmeye başladı. Birde ankete katılan arkadaşlar buraya da yazarlarsa iyi olur.

Teşekkürler..
  • 16 GB - Black / JailBreak'siz
  • 16 GB / Jailbreak'siz

Tuner olarak kullanmaktan tut gazete olarak kullanmaya kadar... Gazeteden tut oyun konsolu olarak kullanmaya kadar... ayfonsuz bir hayat düşünemiyorum
  • 32 GB Jailbreak'siz. Jailbreak olayı bana çok saçma geldi. telefonuma yüklediğimde saçma salak davranmaya başladı telefon. program açıkken programdan atmalar , menü geçişlerinde kasması falan , ayrıca ben telefonum üzerinden kredi kartımla çok alısveriş yapıyorum , bu jailbreak olayı böyle bir durum için güvenlimidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twelve

16 GB / Jailbreak'siz

Tuner olarak kullanmaktan tut gazete olarak kullanmaya kadar... Gazeteden tut oyun konsolu olarak kullanmaya kadar... ayfonsuz bir hayat düşünemiyorum

aynen her işe yarıyor bu meret. Bende tanışalı 2 hafta oldu bir elimde telefon var kurcalıyorum diğeriyle de şuan bu msj ı yazıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Foruma selam ankete devam.

• 16 GB JBLİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgahEroglu

32 GB Jailbreak'siz. Jailbreak olayı bana çok saçma geldi. telefonuma yüklediğimde saçma salak davranmaya başladı telefon. program açıkken programdan atmalar , menü geçişlerinde kasması falan , ayrıca ben telefonum üzerinden kredi kartımla çok alısveriş yapıyorum , bu jailbreak olayı böyle bir durum için güvenlimidir ?

Tonlarca program oyun yükledim cayır cayır çalısıyor
    (maşallah)

Bende arada banka hesabıma giriyorum,sıkıntı olmaz.
    Ama bir sey yapmak istenirse yaparlar öyle diyeyim

Beni JB li gruba alır mısın

dayanamadımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 11 Aralık 2010; 22:38:12 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.