Şimdi Ara

5.4 Patch DPS Ranking

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Frost Dk birinciliği almış mageden..Bu arada dikkatimi çekti warlock da çok gerilerde kalmış..

http://www.noxxic.com/wow/dps-rankings/maximum#522

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bigeran -- 14 Eylül 2013; 3:24:31 >

• 522 levele göre normal üst levelde baya değişiyo durum.
  • Abi frost dk nın ilvl arttıkça dps düşüyor anlamıyorum nasıl oluyo. 488 60k vurduğum obli 496 da 45 civarı vuruyor ne iş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • verdigin listenin bir geçerliliği yok. Ancak görünen o ki arcane mage, affliction warlock, balance druid, combat / assasin rogue, ve ww monk classları single target dps de tepeyi çekicek gibi. Ancak bu content daha dengeli gibi şimdilik. Saymadıklarımdan hunter frost dk feral druid ve fury warrior da gayet iyi durumda. SP ve elemental shaman da multidot / aoe fightlarında çok geçerli. Yani bu content kötü class yok gibi birşey.

Tabi ki cooldown reduce ve Amplify trinketleri herkesi eşit etkilemez onu da belirtelim. Çok su akar köprünün altından item level trinket weapon ve set bonusların tamamlanması ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RFyo -- 14 Eylül 2013; 10:00:01 >
  • ben de arcane uçucak diye okumuştum aynı siteden
    ama en istikrarlısı surv hunterdı bütün ilvllar kıyaslarsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 14 Eylül 2013; 11:48:20 >
  • Sub. Rogueler için ne söyleyebilirsin?
  • Noxxic nedir abi loglara bakın değişen bişey yok pek sadece arcane mage> fire mage şuanda.1h frostun single'da demon warlock'u geçmesi tamamen saçmalık. Noxxicin yalanı yani.Ayrıca singleda demon>affli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Az dps yapsaydıkta sonra loglara baksaydık ? Daha 4 gün oldu patch geleli. Hardcore olanlar iyi yol almış hatta raidi mormal seviyede bitirmiş olabilir ama en fazla 3-4 parça bu raidin itemleri var millette. Tier bonusları dps i çok etkiler, kimde var 4 parça token tieri ?

• Liste olan şeyi değil, mümkün olandan maksimumdan bahsediyor. Realistik rankte de loglardan yola çıkarak hazırlanıyor. Ama bunlar ortalama değerler; matematiksel hesaplar.
    Şu bundan fazla yapıyor, bu bundan fazla diye sallamak burada kolay. Liste sadece hesapsal farklılığı gösteriyor, senin o ilevel ile yapacağın dps miktarını değil.
    25m raide hepsi 522 ilevel olan dpsleri toplayıp girsen bile normal olarak bununla alakasız bir liste görülür.
    Matematiksel hesap oyunculuğu kapsamaz. Senin item levelın 522'dir ama silahın 502 olabilir, aynı şekilde 522 ilevel birinin silahı 553 olabilir. Özellikle melee sınıflarda bu büyük bir farka sebep olur. Daha 2 gün önce aynı ilevel ile benden 10-15k fazla dps yapan birine denk geldim, oyunculuk harici tek sebebi 4 set bonusuydu.
    Dövüşten dövüşe oluşacak farkı söylemiyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Az dps yapsaydıkta sonra loglara baksaydık ? Daha 4 gün oldu patch geleli. Hardcore olanlar iyi yol almış hatta raidi mormal seviyede bitirmiş olabilir ama en fazla 3-4 parça bu raidin itemleri var millette. Tier bonusları dps i çok etkiler, kimde var 4 parça token tieri ?

1 1.5 ay boyu ptr'da yeni set bonuslarını 4+1, 2+2+1, 2+3 gibi çeşitli kombinasyonlar ile test etme fırsatı buldu herkes. Tier bonuslarının ve trinketlerin % kaç katıp ne getirdigini bilmeyen yok hardcore seviyelerde.

quote:

Orijinalden alıntı: Illidán Stormrage

Noxxic nedir abi loglara bakın değişen bişey yok pek sadece arcane mage> fire mage şuanda.1h frostun single'da demon warlock'u geçmesi tamamen saçmalık. Noxxicin yalanı yani.Ayrıca singleda demon>affli.

Frost dk tepeye zor ancak epey etkili olucaklar bu content. Affli > demon diyorum ben. Single da kıl payı da olsa önde. Multitargetta zaten artık rakipsiz gibi birşey. Fire mage de her zaman yaptıgı gibi yine gearı alınca herkesi sollar kopar gider gibi gözüküyor.

quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

Sub. Rogueler için ne söyleyebilirsin?

Sub roguelar şu oyundaki en kapalı kutu dps specidir. Daha sonra da arcane mage gelir herhalde. Çok nazlıdır dps yapabilmesi için uygun ortam koşulları sağlanmalıdır. Bossun her daim arkasında durmalı target switch yapmamalıdır. Dps bi durup bi başlayan fightlarda ezilir (phase geçişi çok olan fightlarda) Yani karşısına bir patchwerk koyarsanız iş yapar. Firelandsin sonlarına doğru En yüksek dps 35k yaparken Balerocda ünlü bi rogue sub ile 67k yaptı (hemen ertesi gün nerf geldi tabi) Peki neden 67k yapabiliyor iken kimse yarım yamalak oynayıp 40 50k yapıp diğerler classları geçmiyordu, çünkü kusursuz oynanmadığı ve über şans olmayınca o 65k dps yapan spec 20k yapıyordu. SoO'da hangi boss sub için ugun derseniz, bi tek iron juggernaut geliyor aklıma başka da doğru düzgün dps yapamaz.

Dragon soul döneminde guildin de ihtiyacı olduğu için main olarak rogue oynadım. O dönem single da tartışmasız en iyi spec sub'dı ve survivalı çok iyiydi. Rankingde de 5 10'dan aşağıya inmezdim bosslarda. O dönemde bile sub için soru işaretleri vardı ki ultraxion ve madness'da bossların arkasına geçilemediği için en iyi speci oynayamadı, combat ile oynayıp gerilerde kaldı roguelar. Ancak bir spine fightı vardı ki sub rogue ların getirmiş oldugu burst power olmadan kesilemezdi nerfsiz hali. (Ya da 15 tane arcane mage)

Yorumlarım loglar ve raid tecrübesinden gelen kişisel değerlendirmelerim olup kesinliği yoktur. Doğru çıkmama olasılığı vardır ancak tam tersi de çıkmaz, en fazla bir iki farklılık olur sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RFyo -- 14 Eylül 2013; 15:01:49 >

• Hocam sub hakkında o kadar şey yazmışsınız, bende asas rogue hakkında fikrinizi almak isterim. Ayrıca diğer bilgilendirmeler için de teşekkürler.
  • ölüsü yeter, rogue ile mage ve warlockun bu oyunda sırtı yere gelmez arkası sağlam siz rahat olun. Biri vurmazsa diğer spec'i vurur :)
  • Warlocklar single fightlarda birazcık kötü şu anlık. Özellikle medium ve altı ilvllerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Warlocklar single fightlarda birazcık kötü şu anlık. Özellikle medium ve altı ilvllerde.

cogu warlock single fightlarda aff oynuyolar eger cok fazla aoeye ihtiyac duyulursa demon gerci seed of corruptionu butun mobların ustune atabilen birisi demona bile donmuyor
  • Mage bitmiş diyorlar :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.