Şimdi Ara

5.4 loot ları belli olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk 4 bossun değil, tüm bossların lootları belli ve belli olalı baya zaman geçti 2-3 hafta kadar.

Hellscreams Zamazingo Zımbırtısı diye itemler var, battle net account bound olarak. Onları değiştirmezlerse yeni bir saçmalığa imza atabilirler. Sadece Garroshtan düşen silahlar var sanırım bu şekilde.

http://ptr.wowhead.com/item=105671

Örnek olarak şu item. Flexible, Normal ve Heroic seviyeden düşüyor, LFR de yok. Raidi bitirdiysen alt karakterine bir kolaylık olsun tarzında düşünmüşler ama pek mantıklı bir düşünme şekli olmamış bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ywizzle -- 8 Ağustos 2013; 20:46:58 >
  • ben dün fark ettim geç kalmışım demekki bu arada alt karaktere item gonderme bence de saçma o zaman adam bir karakterler çok rahat 2 karakterinin setini dizer yanlışım yoksa
  • Set falan yok, sadece silah düşüyor o bosstan ve sadece silahlar BoA olacak.
  • Sacma olmus,BoA olan itemlarin ilevel digerlerine gore dusuk olursa kabul edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trollberserker12

Sacma olmus,BoA olan itemlarin ilevel digerlerine gore dusuk olursa kabul edilebilir.

Tam tersine bu itemler daha yüksek. Normal gearlar 553, bu tür silahlar 561 ilvl. Yine bir saçmalığın içine doğru gidiyoruz ama bakalım.
  • bunların amacı ne ben anlamış değilim.öyle bir noktaya doğru gidiyor ki bu yaptıkları kendi iplerini çekecekler gibi.belli bir düzen sağlamak yerine yeni icatlar çıkarıyorlar ama sonu pek iyi gözükmüyor sanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Artık kazanmak istedikleri yaş kitlesini düşürdüler bence.
  • Pve zaten sürünüyordu en sonunda öldü geberdi
  • GG WP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaveN- -- 9 Ağustos 2013; 19:27:25 >
  • Garrosh'a iyice uyuz oldu artık millet, loot'unda bile hayır yok

• High warlord silahlariyla ayni model bu arada bunlar.Item tasariminda yavas yavas çöküyorlardi dibe vurdular simdi herhalde.

• değiştir artık şu nickini al bak böyle yapacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khalef

değiştir artık şu nickini al bak böyle yapacaksın.

Yolladım bakalım bekliyorum,işin ilginci az önce troll kasmaya başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erodion -- 10 Ağustos 2013; 21:14:27 >

• seninle horde rpsi yapalım ya hep ally, paladinler, katedraller nereye kadar yandaş varsa onlar da gelsin crusade of lion vs bizim horde guildi rpsi yaparız on kat daha eğlenceli olur
  • khalef kullanıcısına yanıt
    CoTL'ın bitme ihtimali var zaten, oradan birkaç arkadaşla birlikte Horde açtık biraz level alalım rp yapmayı düşünüyoruz :)
  • Erodion kullanıcısına yanıt
    yeni nickin hayırlı olsun hacı benim bir başla bir bırak yapmamın nedeni allyı fazla sevmememdi aslında.ama horde olursa gözünün yaşına bakmam
  • Sıkıntı yok aslında...
    İtema bakamıyorum şu an işyerindeyim ama eğer item gittiği karaktere göre level ve stat almıyorsa çok da manası yok.

yani str based bir itemsa ben onu druidime gönderip napcam alla$kına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flam

Sıkıntı yok aslında...
    İtema bakamıyorum şu an işyerindeyim ama eğer item gittiği karaktere göre level ve stat almıyorsa çok da manası yok.

yani str based bir itemsa ben onu druidime gönderip napcam alla$kına.

Druidine değilde str kullanan karakterine atabilirsin mesela
  • Deyim yerindeyse işin bokunu çıkardılar iLvl olarak. PVE oynayan için çok iyi bir durum fakat bu default %65 PvP Res. olayı işi bozdu.

Orgimmar , Stormwind vs. yerlerde duel atarsanız eğer bırakın şuanda 555iLvl PvE'lileri 520iLvl Pve'li herolar 498iLvl PvP heroları rahatlıkla alıyor.

Bir patch yapıp duel falan olduğunda bunlara bir ayar çekilmesi gerek kendi tarafımca. Yoksa iLvl artması tabi ki Raid'ler için işi kızıştırıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.