Arkadaşlar bu hafta içinde 5.1 ses sistemi almayı düşünüyorum. Ses kartım audigy 2 zs,seti 30metrekarelik salonda kullanıcam ve sesi fazla açamam.Kısık-orta seviyelerde kaliteli ses sunan bir sistem arıyorum. Benim düşündüğüm setler:
Bunların dışında logitech z5300 ve jazz9940 arıyorum ama hiçbir yerde yok.Bir de megaworks alabilirim eğer yanında verilen dvd player Türkiye'de satılan dvd lerle sorun çıkarmıyorsa. Cevap verenlere şimdiden teşekkür ediyorum.
senin yerinde olsam Microlab x5 200$+kdv bunu alırdım
megaworks yanında verilen playerlar region 2 kod lu dvd leri açmıyor,kopya dvdlerde sorun yok divxaltyazı desteği yok bunların dışınnda alet çok hızlı birçok formatı destekliyor dts den mp4 e kadar megaworks almasaydım microlab x5d alıcaktım
Arada 'D' farkı var ama microlabin sitesinde x5d diye bir set yok.
Dostum X5 ile X5D arasında fark yok bildiğim kadarıyla,zatenwww.microlab.com.cn adresine bakarsan,X10D ile X10 modelinin ikisini de tıklayınca aynı set açılıyor mesela... X5'in yada X5D'nin ikisi de aynı zannedersem ve X4D'den farkı,dijital girişinin olması ve biraz daha güçlü olması... Hoşçakalın...