Şimdi Ara

5.1 ses sistemini b-nasıl yerleştirmeliyim ki?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • phılıps mms460 var.bunu nasıl yerleştirmeliyim ki güzel-canlı ses alabileyim.
    Eğer ilgilenecek arkadaşlar var ise buraya odanın resimlerini koyayım ona göre fikir verin.

• koy tabi
  • ok.arkadaşlar 5dk içinde tüm açılardan fotoları koyuyorum
  • tavsiyem (ben böyle yaptım) duvarlara as 4 hoparlörü merkez hoparlör monitörün üstünde olsun ve merkez hoparlörün sesini biraz ksıböylece mükemmel surround alırsın eğer merkez hoparlörün sesi çok açık olursa bastırabiliyor diğer sesleri birazcık kısman çok fayda ediyor
  • @metal dostum en önemli noktayı belirtmemissin subu nereye koysun
  • eh bilgisayar masasının arkası uygunsa basın derinden gelmesi açısından uygun yani tama masanın arkasından yansıya yanısya süzülsün yukarı doğru ses
  • beyler foto çrktim.foto mak. adam gibi çekemedi.aslında yerim varda duvarlara asarsam kablo yetmiyor ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5,1 ses sistemi hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2

• 2.

• peki bir şey sorayım bunları uzatmak için ek kablolar var değil mi?
  • OLMAZ MI
  • dostum ben sana yaptığım denemelerin ssonucunu yazayım.
    x-530 un sub undan masa altında iyi bass alamadım. ses boğuluyor gibiydi sanki orada sıkışıp kalıyordu kabuğunu kırmaya çalışıyordu ses ama nafile.....
    ama sub u odanın eşya olmayan boş köşesine koyduğum zaman (sub un yüzü bana dönük) sesin yaydığı frekanslar bütün odayı sardı. işte dedim budur bunun yeri. bir daha da yerini değiştirmeyi düşünmüyorum sub un. ayrıca uydular mutlaka kulaklarının hizasında olmalı. center monitörün altında veya üzerinde olabilir. uydularında yüzlerinin sana bakmasına dikkat et..
  • benim yerleşim şeklim sub oturduğum koltuktan 1 mt ilerde sağda ,merkez mon,törün üstünde sağ ve sol uydular masa üstümde duvara yakın köşelerde (monitör masanın ortasında) arka uydularda arka duvarda 1,70mt kadar yüksekte monte edilmiş vaziyette tabi ek kablo yapmam gerekecek eğer bu işten anlamıyorsan elektronikçiye durumu anlatıp ne kadar kablo istediğini söylersen hazırlayıp verir .önemli nokta var kablolara ek yapacaksan orjinal kabloyu kesme jak kullanarak ek yap aksi taktirde garanti kapsamından çıkar.kolay gelsin.
  • http://www.creative.com/products/speakers/howto/welcome.asp?f=3

uydu açıları dikkatimi çekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dijitalman -- 3 Ekim 2005, 1:39:25 >
  • Peki bir şey soracağım bu subwoofer illa ki yerde mi olmalı

yerden yüsek olsa olmaz mı?
  • yerde yaklasık yerden yuksekteki halinin 3 katı performans alırsın
  • ya ne zormuş bu ses işi! şimdi bu woofer başka yere koymayı karar verdim .ama bilgisyara bağlanan 3 jcak kablosu yetmiyor.onu değiştircez ee onunu yerini değiştirince center ın kablosu yetmiyecek ve şimdi düşündüm ki olmuyor.
    çünkü phılıps mms460 center giriş jack biraz değişik mouse jackı gibi bu da woofer a girdiği için woffer yarinide değiştiremiyorum
  • walla ben 5200 kullanırken bütün kabloları 3er metre uzatmıstım ancak o zaman yetiyordu ama bassın performansını ancak ozaman anlayabilmiştim(ki kötü bir bassı wardı)
  • bende uzatmak istiyorum ama belki bilirsiniz bu mms460 ın center jack ı farklı onu nasıl uzatacam ki!

Ayrıca kabloyuda kesemem garanti gider

inşlahh o jack tan bulabilirim ki uzatayım
  • walla bilmiorum 5200 ün hepsi stero jactı heralde seninki X-530un sag uydusuna benzeyen bişey ya da Z-5500ün kontrol centerinkine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.