Şimdi Ara

5+1 Ses Sistemi Dönüşümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kısaca sorum şu şekilde elimde Logitech x-540 var. Ve ben bu sistemi %100 performansta kullanmak istiyorum film izlerken dolby v.s Playvision Decoder ve Analog Optik Ses Çevirici bunlar aynı işi görür mü acaba ? Ayrıca Playvision olan modelde daha çok çıkış var 5+1 bağlanacak şekilde diğerinde yok ya da ben göremedim yardımcı olur musun hangisini almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SadorSkyWalker -- 23 Eylül 2016; 1:25:22 >

• ben bi tane jak çoğaltıcı aldım, creative 5+1 var bende 3 lü giriş gerekiyor tam performans için de ses kartı almak gerekiyordu, 5 lirayla hallettim :) ancak seslerin 3 boyutlu dalgalanması ses kartındaki gibi olmuyo. bina dairesinde zaten aldığım ses sistemine de pişman oldum. sende eğer dairede yaşıyorsan bence masraf yapmadan düşün hocam çok fazla kullanmıyosun bi süre sonra boşa çıkıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayzersoze38

ben bi tane jak çoğaltıcı aldım, creative 5+1 var bende 3 lü giriş gerekiyor tam performans için de ses kartı almak gerekiyordu, 5 lirayla hallettim :) ancak seslerin 3 boyutlu dalgalanması ses kartındaki gibi olmuyo. bina dairesinde zaten aldığım ses sistemine de pişman oldum. sende eğer dairede yaşıyorsan bence masraf yapmadan düşün hocam çok fazla kullanmıyosun bi süre sonra boşa çıkıyo.

''Playvision HDA-51A Digital Sound Decoder''Siparişi verdim.Ne de olsa ses çözücü dolayısıyla her bir hoparlörden ayrı ve efektli ses alacağım,sinemadaki gibi.Ayrıca X-540'da matrix moduyla 5 hoparlörden ses alabiliyorsun ancak doğal olarak zayıf ses oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SadorSkyWalker -- 27 Eylül 2016; 0:41:02 >
  • SadorSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Dostum eğer 5.1 sistemini pc ile kullanacaksanız playvision dekoder yerine ses 2.elden 200-300 arasına Asus DX, D2X yada Creative z, titanyum HD gibi ses kartlarından alın derim. Bu sayede oyunlarda falan da 5.1 ses alabilirsiniz ve de müzik vs de çok daha iyi olur.

Yok ben ses sistemini TV yada medya oynatıcı ile kullanacağım diyorsanız ise playvision doğru cihazdır. O zaman hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Peki bilgisayarımda kullansan yine 5+1 performansında bir artış olmaz mı?
  • SadorSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen Filmlerde faydasını görürsünüz. Ama müzik ve oyunlarda pek bir katkı sağlayacağını düşünmüyorum.

Ürünü internetten aldıysanız 14gün içinde geri iade etme şansınız var. Beğenmezseniz geri iade edip, ses kartı bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5,1 ses sistemi hakkında
    8 yıl önce açıldı
    2+1 Ses sistemi tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.