Şimdi Ara

5+1 CREATİVE İNSPİRE SORUNU???????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ark lar bu speakerı yenı kurdum ama ne yaptıysam kolonların hepsınden bırden ses alamıyorum.3 u mutlaka ses verıyo ama kalan 2 kolondan aynı anda ses alamıyorum.5 te 3 te kaldık yanı.sızce ne yapmalıyım bısıler yuklemem mı gerekıo?

• Aynı konuyu iki kez açmışsınız. Forumumuz zaten yeterince karmaşık durumda. Niçin bu tarz çirkefliklere bulaşıyorsunuz anlam veremiyorum. Tek konu açmış olsanız dahi konu hakkında fikir sahibi olabilecek arkadaşlar size yardımcı olacaklardır. Gereksiz yere güya uyanıklık yapmanın hiç bir anlamı yok. Sizi kınıyorum.
  • Dostum amma önyargılı birisin sen ya. Arkadaş belki yanlışlıkla 2 kere tıklamıştır yeni konu butonuna.Şikayet edersiniz, ki belki de arkadaş bile bu durumdan haberdar olup mod arkadaşlardan bir mesajının silinmesini rica etmiş olabilir. Ama öyle bir galyana getiriyorsunuz ki ortalıgı... Boşu boşuna ortamı germe girişiminizden ötürü asıl ben sizi kınıyıorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: tavernacı

Aynı konuyu iki kez açmışsınız. Forumumuz zaten yeterince karmaşık durumda. Niçin bu tarz çirkefliklere bulaşıyorsunuz anlam veremiyorum. Tek konu açmış olsanız dahi konu hakkında fikir sahibi olabilecek arkadaşlar size yardımcı olacaklardır. Gereksiz yere güya uyanıklık yapmanın hiç bir anlamı yok. Sizi kınıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihKOC -- 2 Mart 2008; 16:46:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fatihktu34

Dostum amma önyargılı birisin sen ya. Arkadaş belki yanlışlıkla 2 kere tıklamıştır yeni konu butonuna.Şikayet edersiniz, ki belki de arkadaş bile bu durumdan haberdar olup mod arkadaşlardan bir mesajının silinmesini rica etmiş olabilir. Ama öyle bir galyana getiriyorsunuz ki ortalıgı... Boşu boşuna ortamı germe girişiminizden ötürü asıl ben sizi kınıyıorum.
    quote:

Aynı konuyu iki kez açmışsınız. Forumumuz zaten yeterince karmaşık durumda. Niçin bu tarz çirkefliklere bulaşıyorsunuz anlam veremiyorum. Tek konu açmış olsanız dahi konu hakkında fikir sahibi olabilecek arkadaşlar size yardımcı olacaklardır. Gereksiz yere güya uyanıklık yapmanın hiç bir anlamı yok. Sizi kınıyorum.

+1

• quote:

Dostum amma önyargılı birisin sen ya. Arkadaş belki yanlışlıkla 2 kere tıklamıştır yeni konu butonuna.Şikayet edersiniz, ki belki de arkadaş bile bu durumdan haberdar olup mod arkadaşlardan bir mesajının silinmesini rica etmiş olabilir. Ama öyle bir galyana getiriyorsunuz ki ortalıgı... Boşu boşuna ortamı germe girişiminizden ötürü asıl ben sizi kınıyıorum.
    quote:

Hayır dediklerinizi kabul etmiyorum. Eğer söylediğiniz gibi olsaydı aynı olarak açmış olduğu konuyla ilgili linki yanlışlıkla açmış olduğu konuya ekleyebilir ve "Arkadaşlar buradan devam edebilirsiniz." şeklinde bir yönlendirme yapabilirdi. Burada kasıtlı bir düşüncenin var olduğunu düşünüyorum. 400 bini aşkın üyesi bulunan bir forumda her üye sorunu ile ilgili iki konu açsa oluşacak karmaşayı siz düşünün. Bu forumda herkes birbirinin düşüncelerine saygı gösterme zorundadır.

• Arkadaşlar kınamak yeribe cevap versek.
    Bende de aynı problem var ama ben 4ünden ses alabiliyorum.Bir taneden ses gelmiyo bende kaldırdım onu.
  • msjı gonderdıgımde hata verdı sıte ve bende yenıden yazdım o yuzden ıkı kere acılmıs kusura bakmayın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative 4+1 Ses Sistemi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saygılar sevgiler arkadaşım. Seni seviyoruz...
    quote:

quote:

quote:

Hayır dediklerinizi kabul etmiyorum. Eğer söylediğiniz gibi olsaydı aynı olarak açmış olduğu konuyla ilgili linki yanlışlıkla açmış olduğu konuya ekleyebilir ve "Arkadaşlar buradan devam edebilirsiniz." şeklinde bir yönlendirme yapabilirdi. Burada kasıtlı bir düşüncenin var olduğunu düşünüyorum. 400 bini aşkın üyesi bulunan bir forumda her üye sorunu ile ilgili iki konu açsa oluşacak karmaşayı siz düşünün. Bu forumda herkes birbirinin düşüncelerine saygı gösterme zorundadır.

• Soruna gelince ise arkadaşlar anakartımın desteklediği driverin bir önceki sürümünü yükledim sorun düzeldi. Anakart ga-965pds3. Büyük bir olasılıkla sizin sorun da driverden kaynaklanıyor. Anakart üreticinizin (yahut ses kartı harici ise ses kartı üreticinizin) web sitesinde driverlerine bir bakınız.
  • ark lar bu kolonların gırdıgı 5 tane gırıste ustte 2 altta 3 gırıs var ve usttekı 2 gırıse taktıgımda hıc ses gelmıo.alttakılerde ıse sorun yok.acaba sorun bu gırıslerde olabılır mı ?
  • ark lar herkese tesekkur yardımlarından dolayı sorunu hallettım sonunda arkadakı cıkısların yerını deıstırınce sonunda oldu.yalnız sole bı sorunum var mıc ve kulaklık calısmıo bu seferde sızce bu neden olabılır ve nası duzelır.acaba bı gecıs falan varmıdır soundmax ıcınde saoun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: j.sparrow

ark lar herkese tesekkur yardımlarından dolayı sorunu hallettım sonunda arkadakı cıkısların yerını deıstırınce sonunda oldu.yalnız sole bı sorunum var mıc ve kulaklık calısmıo bu seferde sızce bu neden olabılır ve nası duzelır.acaba bı gecıs falan varmıdır soundmax ıcınde saoun...
  • Öncelikle tavernacı arkadaşa birşey söylemek istiyorum.Bundan 1 hafta öncesine kadar ben de 2den fazla konu açanları uyarıyordum ama farkettim ki forumda bir sorun var ve yeni başlık açman istendiği zaman hata veriyor bu yüzden de 2 3 4 5 6 adet başlık açılması normal bir durum,sitede sorun var çünkü.
    O yüzden bilmeden kimseyi yargılamayalım,bunu yapacaksak bile bu şekilde kelimeler kullanarak yapmayalım.

yalnız sole bı sorunum var mıc ve kulaklık calısmıo bu seferde sızce bu neden olabılır ve nası duzelır.acaba bı gecıs falan varmıdır soundmax ıcınde saoun...

sorununa gelince eğer onboard ses kartında 3 çıkış war ise mic ve kulaklık kullanamazsın(arkadaki girişlerin hepsi dolu çünkü)
    anca kasanın front(ön)panelindeki kulaklık+mic girişlerini kullanabilirsin.Ama onlarında kasa içindeki bağlantılarınn yapılmış olması gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

Öncelikle tavernacı arkadaşa birşey söylemek istiyorum.Bundan 1 hafta öncesine kadar ben de 2den fazla konu açanları uyarıyordum ama farkettim ki forumda bir sorun var ve yeni başlık açman istendiği zaman hata veriyor bu yüzden de 2 3 4 5 6 adet başlık açılması normal bir durum,sitede sorun var çünkü.
    O yüzden bilmeden kimseyi yargılamayalım,bunu yapacaksak bile bu şekilde kelimeler kullanarak yapmayalım.

yalnız sole bı sorunum var mıc ve kulaklık calısmıo bu seferde sızce bu neden olabılır ve nası duzelır.acaba bı gecıs falan varmıdır soundmax ıcınde saoun...

sorununa gelince eğer onboard ses kartında 3 çıkış war ise mic ve kulaklık kullanamazsın(arkadaki girişlerin hepsi dolu çünkü)
    anca kasanın front(ön)panelindeki kulaklık+mic girişlerini kullanabilirsin.Ama onlarında kasa içindeki bağlantılarınn yapılmış olması gerekiyor.

Evet forumda sorun var. 2. hafta kadar önce konun başlığuını ve içeriğini yazdıktan sonra vurgulanacak kelimeler bölümü çıkıyordu. Oysa şimdi değişik yazılar çıkıyor. Ve acemi olan arkadaşarlımız konun açılmadığını zannedim geri geliyor ve bidaha yolluyor...

Saygılar..

• daha once 2+1 creatıve vardı ve onda hıc bı sorun yoktu.sub ın kablosunu cıkardıgımda dırek olarak calısıodu mıc ve kulaklık.ama 5+1 ı baglayınca kulaklık calısıo ama mıc dan hıc ses gelmıo???kulaklıkta bıraz cızırtılı ve sesı az
  • ark lar sorunu hallettım su anda hem 5+1 calısıo hemde mıc ve kulaklık.yalnız sole bı osrun var dvd ızlerken kolonların hepsınden ses alamıyorum.medıa playerla oynatıyorum fılmlerı acaba bu yuzden mı?power dvd kullansam duzelır mı acaba?
  • Arkadaşım amma sorun cıkardı senın bu creative ler hee
  • 5+1 Creative Inspire kullanıyorum ve sol ön kolondan ses alamıyorum... Crysis oynarken solumda biri konuşursa mouse ile adama doğru sağ kulağımı dönmek zorunda kalıyorum duyabilmek için Driver güncelleme denedim ama sonuç alamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunderwatcher

5+1 Creative Inspire kullanıyorum ve sol ön kolondan ses alamıyorum... Crysis oynarken solumda biri konuşursa mouse ile adama doğru sağ kulağımı dönmek zorunda kalıyorum duyabilmek için Driver güncelleme denedim ama sonuç alamadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.