Bildirim
5+1 bilgisayar hoparlorleri TV'ye nasıl bağlanır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
aynı sorun bende de var .ben de dvd yok ama d smarta bağladım tabi doğal olarak 5.1 ses alamıyorum sadece 2.1 ses alabiliyorum ayrıca benim merak ettiğim laptopumda s/pdeif çıkış var tek giriş.bu cihazın 3 çıkışı var bunu laptopa bağlayıp 5.1 ses almam mümkün mü?laptopum asus f3sr bizi aydınlatan olursa çok sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasar_vakti -- 13 Ocak 2008; 22:24:12 > -
hiç yapan veya deneyen biri yok heralde -
dsmart veya dvd yi normal kablolarla philipse bağlayıp ses almak mümkün
ama bu ses 5.1 olmaz malesef
bilgisayarın s/pdif çıkışından bağlamak isterseniz dijital bir set veya harici amfi kullanmanız gerek
quote:
Orjinalden alıntı: hasar_vakti
aynı sorun bende de var .ben de dvd yok ama d smarta bağladım tabi doğal olarak 5.1 ses alamıyorum sadece 2.1 ses alabiliyorum ayrıca benim merak ettiğim laptopumda s/pdeif çıkış var tek giriş.bu cihazın 3 çıkışı var bunu laptopa bağlayıp 5.1 ses almam mümkün mü?laptopum asus f3sr bizi aydınlatan olursa çok sevinirim
-
quote:
Orjinalden alıntı: AKREPmt.
dsmart veya dvd yi normal kablolarla philipse bağlayıp ses almak mümkün
ama bu ses 5.1 olmaz malesef
bilgisayarın s/pdif çıkışından bağlamak isterseniz dijital bir set veya harici amfi kullanmanız gerek
quote:
Orjinalden alıntı: hasar_vakti
peki bağlamak için neye ihtiyacım var çevirici gibi bişey mi almam lazım?
5+1 olmaz derken ses mi 5+1 olmaz yoksa hoparlorlerin 5i çalışmaz manasında 5+1 olmaz?
-
d smart ya da dvd player da dijital çıkış var ise bir dijital dekoder ile burdan 5+1 ses alıp kolonlara dağatabilirsiniz. Ama mono ya da stereo yayını ne durumda verir bilemicem tabi. Matrx çözer mi çözmezmi.
Mesela benim toshiba dvd player da analog var stereo bide dijital çıkış var , dijital çıkışa creative dts decoder takıp normal ses sistemi jack larını da o dekodere takıp 5+1 ses alabilirim. Ama hem o dekoder piyasada yok olsada çok pahalı diyorlar -
5+1 almak neredeyse imkansız yani.en iyisi bunları satıp sinema sistemi almak -
-
süper olmuş. aslında aklımdan hepsini paralel bağlamak geçiyordu ama kabloları da koyman çok iyi olmuş eline sağlık. -
SORUNU ÇÖZDÜM!! Beyler bende 5+1 ses sistemi vardı bunu 106ekran lcd me bağlamak istiyordum... Bi kablo aldım 1.5tl ye Herkesin anlıyacağı tarzdan anlatiym hani vcd playerlerin tv ye bağlanan kabloları varya. İşte aldığım kablo 2li ve iki tarafında da o çıkışlar var. Bu çıkışların 2sini hoparlörün arkasındaki boş 2 yere takıyoruz diğer 2sini ise uydu alıcısının arkasındaki ses bölümlerine takıyoruz. Ben böyle yaptm ve 5+1i odaya dağıttım reklamlarda bile sinema etkisi yapması hoşuma gitti..x)) -
arkadaslar ew tv den ew sinemasina ses almanin yolu sudur! ara kablo ile uydu cihazinizin beyaz ve kirmizi cikisiyla ew sinemasinin beyaz ve kirmizi girisine baglanti yaparsaniz 5.1 ses alirsiniz tek yol budur saygilarimla.. -
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X