selamlar,cihazım 4s 5.0.1 le jb li,evet pil sorunu felaket 12 saatte bir şarj yapmak durumundayım wifi-skype viber kullanımı yüzünden fakat programlar menüler vs tamda oturdu rahatça kullanıyorum...
5.1.1 jb yapmaya çok değermi pil açısından?büyük bi fark görecekmiyim yoksa bana getirisi çok olmayacakmıdır?Boşu boşuna uğraşmak istemiyorum büyük bi fark yoksa...
Şahsi fikirlerinizi bekliyorum.
teşekkürler
5.1.1 sürümü İpad icin yapılmıstır bide hdr ile ilgili yani pil ile ilgili iyileştirme felan yok
Hatta ek olarak benim batarya durumumda gözle görülür bir düşüş var piskolojik filan degil bu durum aşırı belli yani. 1 2 saatir araştırıyorum apple in kendi sitesindeki forum ve bir cok yabanci sitelerde ayni konu tartisiliyor bu batarya durumu
Bi batarya da iyileşme benim telefon da mı oldu nedir :) düne kadar bu saatlerde %30-40 olan bataryam şuan %72 de
quote:
Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!
Bi batarya da iyileşme benim telefon da mı oldu nedir :) düne kadar bu saatlerde %30-40 olan bataryam şuan %72 de
dediğiniz çok ciddi bir gelişim...açıkçası bukadar değilde 30 dakika daha fazla konuşturuyorsa beni kardır ama 10-15 dakikalık bi artış için tüm ayarlar,menüler vs bidaha uğraşmak istemem doğrusu
quote:
Orijinalden alıntı: csungu
quote:
Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!
dediğiniz çok ciddi bir gelişim...açıkçası bukadar değilde 30 dakika daha fazla konuşturuyorsa beni kardır ama 10-15 dakikalık bi artış için tüm ayarlar,menüler vs bidaha uğraşmak istemem doğrusu
şuan %71 de 2 saat 40 dakika kullanım ve 13 saat 19 dakika bekleme de ve 3g sürekli açık.Dediğim gibi 5.0.1 de iken aynı kullanımla şu saatlerde %25-30 gece %5 e düşüp sabaha kadar sarj da kalırdı.
quote:
Orijinalden alıntı: csungu
selamlar,cihazım 4s 5.0.1 le jb li,evet pil sorunu felaket 12 saatte bir şarj yapmak durumundayım wifi-skype viber kullanımı yüzünden fakat programlar menüler vs tamda oturdu rahatça kullanıyorum...
5.1.1 jb yapmaya çok değermi pil açısından?büyük bi fark görecekmiyim yoksa bana getirisi çok olmayacakmıdır?Boşu boşuna uğraşmak istemiyorum büyük bi fark yoksa...
Şahsi fikirlerinizi bekliyorum.
teşekkürler
Sana tavsiyem hemen geçmen hocam. 4S jb li 5.1.1 sürümündeyim ağzım açıkta kaldı. bu 2. gözlemlemem kullanım miktarını sonuçlar şöyle:
Kullanım: 6 saat 18 dakika Beklemede :1 gün 9 saat Batarya: %3
bir önceki denememde buna çok yakındı. normalde ne kadar kullanıyosam şimdide o kadar kullanıyorum. yani uzun gitsin diye bi çabam olmadı gözlemlerken. 3g ve konum servisleri sürekli açık. 5.0 dayken bunları hiç bir zaman göremedim, konum servislerini 3g yi falan kapatmak zorunda kalıyordum 12-13 saatte bitiyordu şarj. karar sizin hocam