Bildirim
4x50 Teypte 35 Watt Rms Hoparlör Kaydadeğer İlerleme Sağlar Mı? (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Tam olarak birşey diyemeyeceğim, 30w çıkış, 50w hoparlördende 30w çıkış verir,, 100w hoparlördende 30w çıkış verir, 200w hoparlördende 30w çıkış verir,, fakat sarım sayısı arttığı iiçin veya kalınlığı, 40rms hoparlör ile 300rms hoparlör beslemek aynı olmaz,, teybin ses çıkış gücü ile hoparlör sürüp çalıştırması arasında fark vardır,quote:
Orijinalden alıntı: bayhax
Kesinlikle çok iyi ürün bunu kesin almak istiyorum. Önemli olan orjinal teyp’in çıkış gücünü araştırmak. Ona göre olursa kesinlikle bağlatmak.
Alıntıları Göster
30w tda çıkış ile 30w LM LA serisi veya sanyo stk farklı tepkiler gösterebilir,,,
benim araba teybinde çıkış 30-50w önceki 30-50w pionere göre zayıf kalıyor,,,,
denemeden görmeden birşey diyemeyiz tam olarak,,siz bir model belirleyin taktırın, baktınız olmadı, iade edin, ona göre satıcı ile anlaşın, Hayırlı Bayramlar
-
Teşekkürler iyi Bayramlar.quote:
Orijinalden alıntı: Emin-Firtina
Tam olarak birşey diyemeyeceğim, 30w çıkış, 50w hoparlördende 30w çıkış verir,, 100w hoparlördende 30w çıkış verir, 200w hoparlördende 30w çıkış verir,, fakat sarım sayısı arttığı iiçin veya kalınlığı, 40rms hoparlör ile 300rms hoparlör beslemek aynı olmaz,, teybin ses çıkış gücü ile hoparlör sürüp çalıştırması arasında fark vardır,
30w tda çıkış ile 30w LM LA serisi veya sanyo stk farklı tepkiler gösterebilir,,,
benim araba teybinde çıkış 30-50w önceki 30-50w pionere göre zayıf kalıyor,,,,
denemeden görmeden birşey diyemeyiz tam olarak,,siz bir model belirleyin taktırın, baktınız olmadı, iade edin, ona göre satıcı ile anlaşın, Hayırlı Bayramlar
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X