Rezerve: Rezerve: Bu ürün bir üye tarafından rezerve edilmiştir ancak yine de satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 4TB WD RED nas 10 saat kadar kullanıldı. Satın Al 24 Mayıs 2025 18:50 1 1 4TB WD RED nas 10 saat kadar kullanıldı. WD mybookduo dan çıkan 2 adet 4tb hdd sıfır alındı bana gönderildi bir arkadaşım hdd kutusunun arkasındaki açma kapama gibi olan tuşu kırdığı için mybookhdd kutusu kendi kendine uykuya geçiyordu falan içinde bir kere görüntü geldi raid olduğu için güç bela görüntüleri kopyalayıp sonra rafa koyduk bir daha kullanılmadı.şimdi bozuk kutudan bu diskleri çıkarttım çöp olmaması için satmak istiyorum tanesi 1900 lira ankara elden teslim bozuk kutuyu ve adaptörü ücretsiz verebilirim. çok uzun sürmeyecek istediğiniz testleri yapabilirim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 8tb seagate usb3.0 harici depolama 4TB WD RED nas 10 saat kadar kullanıldı. [SATILDI] MacBook Pro M1pro 14inch 512gb samsung evo 970 1tb