Şimdi Ara

4tb harici hdd destekleyen media player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dark cinemania media player kullanıyordum 2tb hdd ile. Fakat mkv filmler nedeniyle 2 tb yetmedi ve elimdeki hdd i verip 4tb harici hdd aldım. İşte sorunda burda başladı. Media player önce hdd i gördü açmayı denediğimde belli yerde cihaz dondu ve resetlemek zorunda kaldım. Tekrar açmayı denediğimde ise hdd i görmedi. Kapat aç kapat aç derken gördü ve hdd i açmayı denediğimde gene aynı yerde dondu. Aynı sahneyi birkaç kez daha yaşadıktan sonra anladım ki elimdeki media player 4tb ı desteklemiyor. Destek sayfasına attığım maile gelen cevap ta cihazın max 2tb desteklediğiydi.

    Sanırım bu media player ile artık işim kalmadı. Şimdi ise 4tb harici hdd i destekleyen, her formatı açabilen, altyazılarda sorun yaşamayacağım bir model arıyorum. Böyle bir cihaz kullananlar ve bu konuda bilgisi olanlar varsa çok sevinirim arkadaşlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • UP!!

    Arkadaşlar hiç mi bu konuda fikri olan yok

    Elimdeki 4tb hdd ile kullanabileceğim bir media player yok mu ya da mevcut media playerda kullanmanın bir yolu yok mu?
  • Bende geçen günlerde 3TB harici aldım. lg650s modeli harddiski görmedi partion programları ile bölümlendirdim bu seferde harddiski müzik depolama aygıtı olarak gördü ancak içindeki dosyaları görmedi. Yeni android tv box'lar 4 tb hariciyi destekliyor diye geçiyor ürün açıklamarında kullanan arkadaşlar daha iyi yanıt dönecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moztekin

    Bende geçen günlerde 3TB harici aldım. lg650s modeli harddiski görmedi partion programları ile bölümlendirdim bu seferde harddiski müzik depolama aygıtı olarak gördü ancak içindeki dosyaları görmedi. Yeni android tv box'lar 4 tb hariciyi destekliyor diye geçiyor ürün açıklamarında kullanan arkadaşlar daha iyi yanıt dönecektir.


    Anladım arkadaşım ozaman bölümlendirme ile olmuyor. İçi çok dolu için yapamamıştım zaten :)

    Android işlemcili boxları bir araştırayım bakalım umarım çözüm bulabilirim. Çünkü artık hd dosyaların boyutuna bakıldığında 2tb çok çabuk doluyor ve piyasadi ürünlerin hemen hemen tamamına yakını max 2tb destekliyor. Bu durumda olan birtek benmiyim çözemedim :( yazı okadar okunmuş sadece 1 arkadaşım yorum yapmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benimde tv ve uydu alıcısı 2tb'a kadar tanıyor media player arayışına girdim. Minix x8-h veya transmart rk3288 chip setli bir media player düşünüyorum kanımca bunlar 4tb hardiski tanıyacaktır.
  • LG marka DV600H model 4 TB harddisk destekleyen DVD Player kullanıyorum. Gayet memnunum. Hiç 4 TB'lık harddisk takmadım ama kutusunda 4 TB harddisk desteklediği yazıyordu. HDMI çıkışı filan var. Filmleri 1080p upscale yapıyor. MKV desteği de var.

    Cihaz bu.https://www.google.com.tr/search?q=lg+dv600h&biw=1366&bih=653&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ggxJVOXcCcq9ygOB1ILQBw&ved=0CAYQ_AUoAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=335xoaivXc9avM%253A%3BEnohzgp7PDME_M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.teknolog.com%252Fwp-content%252Fuploads%252F2011%252F03%252FLG_DV600H.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.teknolog.com%252Flgden-mkvdvd-oynatici-dv600h%252F%3B5122%3B1417


     4tb harici hdd destekleyen media player




  • benimde 3tb wd elements var samsung tv usb ile bağladığımda, hard diski görüyor ancak videoları ve filmleri görmüyor.
    Elimde çok sayıda remux film var, bunları izlemek için önerebileceğiniz media player var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dazed

    benimde 3tb wd elements var samsung tv usb ile bağladığımda, hard diski görüyor ancak videoları ve filmleri görmüyor.
    Elimde çok sayıda remux film var, bunları izlemek için önerebileceğiniz media player var mı?

    Elimde ki 4tb hdd ile kullanabilecek bir model bulamadım bende hala
  • 2Tb üstü riskli ve genel de açmıyor çoğu cihaz,hatta bazı Paneller veya BD cihazları v.s max.1Tb desteği vardır!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: albani

    2Tb üstü riskli ve genel de açmıyor çoğu cihaz,hatta bazı Paneller veya BD cihazları v.s max.1Tb desteği vardır!!

    albani üstat teşekkür ederim daha önce bana panel seçme konusunda da yardımcı olmuştunuz, panasonic tx-p42g20e almamı sağlamıştınız ve çok memnunum

    Peki son dönemlerde popülerliği artan android tabanlı media oynatıcılarda bu konuda gelişme var mı gözlemleyebildiğiniz kadarıyla ?

    Çünkü 720p hd bir film nerden baksanız ortalama 5gb, h-sbs filmler ortalama 10gb, 3d olan ve olmayan bluray isolar çok çok daha fazla yer kaplıyor dersek 2 tb hdd çok yetersiz kalmaktadır ve kullanıcılar daha büyük kapasiteler seçmek durumundadır. Firmalar da bu talepleri kendisine çekmek için mecburen çözüm yolları üretecektir diye düşünüyorum. Bir tek ben mağdur değilim ya bu konuda




  • dark mini mania 2 kullanıyorum 4 tb hdd açıyor.görüntüde güzel , bazen filmleri ileri sardığımda donuyor.mini mania olarak iki çeşiti var. 4 tb destekleyen mini mania 2.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hdogangun66

    dark mini mania 2 kullanıyorum 4 tb hdd açıyor.görüntüde güzel , bazen filmleri ileri sardığımda donuyor.mini mania olarak iki çeşiti var. 4 tb destekleyen mini mania 2.

    link verebilir misiniz peki??
  • hocam internet de var yalnız dark mini mania 2 olacak.bunun 1 inide kullandım 4tb açmıyor.hdd olarak seagate 4tb bağli.2 usb girişi var.bazen 2 hdd bağladığım zaman sorun çıkarıyor.onuda elektrik çek tak yapınca düzeliyor.birde benim için en güzel tarafı verdiği görüntü güzel.bazen digitürkün verdiği filmler bende de oluyor hemen filmleri karşılaştırıyorum mini mania 2 bir adım önde oluyor.filmlerim 5-15gb arası.tşk.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hdogangun66

    hocam internet de var yalnız dark mini mania 2 olacak.bunun 1 inide kullandım 4tb açmıyor.hdd olarak seagate 4tb bağli.2 usb girişi var.bazen 2 hdd bağladığım zaman sorun çıkarıyor.onuda elektrik çek tak yapınca düzeliyor.birde benim için en güzel tarafı verdiği görüntü güzel.bazen digitürkün verdiği filmler bende de oluyor hemen filmleri karşılaştırıyorum mini mania 2 bir adım önde oluyor.filmlerim 5-15gb arası.tşk.

    Teşekkür ederim biraz inceledim ürünü piyasaya çıkalı biraz zaman geçmiş, şimdi yeni çıkan android tabanlı ürünlere bakıp inceliyorum bir karar vercem mecburen.. Habire flasha at ordan izle sıkmaya başladı iyice

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • wd live hub kullaniyorum.

    wdmycloud6TD ag uzerinden LAN ile bagli ve goruyor
    fakat icinde tek 6TB lik bir harddisc mi var bilmiyorum
  • Wd tv live hub ile usb üzerinden 6 TB disk içerisindeki filmleri sorunsuz oynatıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dindebol

    Wd tv live hub ile usb üzerinden 6 TB disk içerisindeki filmleri sorunsuz oynatıyorum

    Çok teşekkür ederim arkadaşım link verebilir misin peki tam olarak hangi ürün olduğuna dair..
  • Hocam çözdünmü sorununu ?
    Banada lazım böyle birşey.
    Media player veya android box vs.
    Ama stabil çalışan düzgün garantisi yazılım desteği vs olan bişey bulmak zor gibi.

    Wd tv live hub hangi model satan biyer bulamadım goglede.
  • fantec 4KP6800 10 TB ye kadar destekliyor.. Fakat türkiye de yok. 34 euro dan yukarsı da gümrük vergisine giriyor. yani getirtmek pek mümkün değil.
  • Bu sorunun çözümü basit aslında
    İzleyeceklerini 2 TB diske atacaksın, 4 TB disk arşiv olarak kenarda duracak

    Muhtemelen USB3 bağlantılı PC de vardır.

    Media player bence gerek yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 19 Ağustos 2017; 18:46:13 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.