Şimdi Ara

4s mail bildirimi yardım talebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yüksek müsadenizle yardımınızı istiyorum.
    2 ay önce 4s i aldığımda mail bilgilerimi o zaman kullandığım hotmail ile doldurdum fakat 1 hafta önce hotmaile gelen bir sürü spam mail yüzünden bir gmail hesabı aldım ve hotmaili kullanmamaya karar verdim ve telefondaki bilgileri apple store icloud dahil bu gmail hesabıyla güncelledim fakat bir sorun oluştu ve alt satırdaki mail kutucuğunda kırmızı rakamla gösterilen yeni mail sayısı görünmez oldu ve yeni mailler ben hesabı açıp güncelleme yapmadıkça bildirimle gelmez oldu hatta apple store dan gmail uygulaması indirdim o bile çözüm olmadı telefonun acemisi değilim TÜM BİLDİRİM AYARLARIM AÇIK son çare olarak exchange yapmayı denedim fakat boşlukları tam anlamıyla dolduramadığım için yapamadım yardımcı olursanız çok teşekkür ederim...

• gmail'i exchange olarak kurmanız gerekiyor. buyrun:http://support.google.com/mobile/bin/answer.py?hl=tr&topic=14252&answer=138740
  • verdiğiniz bilgiyle sorun çözülmüştür teşekkürü bir borç bilirim hayırlı akşamlar.
    edit: bir an için düzeldi sanmıştım fakat kendime mail gönderiyorum bildirim falan gelmiyor daha sonra mail kutucuğuna tıklayıp güncellediğimde mail görünüyor ve bildirim sesi olarak ayarladığım iğrenç melodi çalıyor tamam o iğrenç melodi benim suçum ama telefon kilitliyken kendiliğinden ışığının yanıp sesli uyarıyla bildirim vermesini nasıl sağlayacağım ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet_4s -- 21 Mart 2012; 0:34:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.