Şimdi Ara

4k Monitör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evdeki 17.3 inc laptop'umun yanına çift ekran için bir monitör almak istiyorum.
    İlerde PS5 alma düşüncem olduğundan almışken 4k olsun arasıra ps5'te de kullanırım diye düşünüyorum.
    Monitörler hakkında pek bir bilgim yok, öneride bulunursanız memnun olurum.
    Ps: bütçe 3.500 tl

• Merhaba Arkadaşım monitör sektöründe marka olarak asus en iyisi yıllardır kullanırım hiç bir sıkıtı yaşamadım asusdan sanada önerim VP28UQGL 4K Modeli yeni serilerinden fiyattıda oldukça iyi bunun üstünde durabilirsin.https://www.vatanbilgisayar.com/asus-28-vp28uqgl-1ms-60hz-4k-hdmi-dp-freesync-gaming-monitor.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin352

Merhaba Arkadaşım monitör sektöründe marka olarak asus en iyisi yıllardır kullanırım hiç bir sıkıtı yaşamadım asusdan sanada önerim VP28UQGL 4K Modeli yeni serilerinden fiyattıda oldukça iyi bunun üstünde durabilirsin.https://www.vatanbilgisayar.com/asus-28-vp28uqgl-1ms-60hz-4k-hdmi-dp-freesync-gaming-monitor.html
    Tavsiye için teşekkür ederim. Bu modeli görmemiştim bakacağım
  • Asus VP28UQGL 4K 1Ms konsol cihazlarında oldukça başarılı bir monitör. Doğal ve gerçekçi renkler veriyor.
  • Çerçevesiz tasarım, 32 inch, 4K çözünürlük, HDR10:

• cho35 C kullanıcısına yanıt
    Ne demek rica ederim ama memnun kalıcağın ürün.

• www.vatanbilgisayar.com
    LG 27'' 27UK650-W IPS 4K HDR HDMIX2 DP Pivot Ayarlı LED Beyaz Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/lg-27-27uk650-w-ips-4k-hdr-hdmix2-dp-pivot-ayarli-led-beyaz-monitor.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 27 Mart 2020; 15:20:59 >

• Merhaba hocam asusun VP28UQGK modelini öneririm. 1ms 4K sağlam monitördür. Ayrıca Pivot bir kasa Laptop yanına koydunuzda istediğiniz gibi yüksekliği ayarlayabilir veya dik konuma getirebilirsiniz monitörü ergonomisi başarılı.

• Ben VP28 modelini TN panel ve ergonomik olmamasından dolayı tercih etmezdim. VG28Q Daha iyi bir seçim olacaktır. LG nin 27UL ve 27UK serisine de bakabilirsiniz. 27UL550-W ve 27UK650-W işinizi görebilir. 27UK650-W nin UL550 den farkı daha ince çerçeve ve daha yüksek parlaklık. Bence aradaki farka değmez. Özet olarak 27UL550-W yi öneririm. Amazonda şuan 3k civarı ama geçen hafta 2750 liraydı. Eğer tekrar aynı fiyatı yakalarsanız size en uygun monitörü en uygun fiyata almış olursunuz. Bütçeyi sonuna kadar kullanmak bu konuda mantıksız.
  • simsekmakkuin kullanıcısına yanıt
    amazonda 27UL550-W 2.199₺ ye düşmüş. aldım ben bi tane
  • ugur3435 kullanıcısına yanıt
    Çok çok iyi fiyat hocam hayırlı olsun. Daha yeni monitör aldım çok üzdü bu beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benimde daha çok iş için monitor arayışım var. Oyun sadece single strateji oyunlar oynuyorum. Hız çok önemli değil. LG 27UL550-W 4K bu kullanım için uygun mu? Yazıları okuma netlik vb 27" 4k uygun bir seçim midir? Aslında bu kadar bütçe ayırmamıştım ama kullanımıma uygunsa bu fırsatı değerlendirmelimiyim arada kaldım.
  • accyln kullanıcısına yanıt
    Windows ölçeklendirme yapıyor hiç bir sorun yaşamazsın kesinlikle tavsiye ediyorum. Şuan bir fark yaratmasa da ileriye dönük bir yatırım olur. Bu monitörler adama konsol aldırır :))

Edit: fark yaratmasa da derken 4k çözünürlüğü belki şuan aktif kullanmayacaksınız ama önümüzdeki yıllarda 4k içerikler daha da artacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsekmakkuin -- 1 Nisan 2020; 10:20:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simsekmakkuin kullanıcısına yanıt
    saol hocam. sağ salim ölü pikselsiz gelir işallah :) şimdi axess e de 1000'e 75 chip para veriyormuş onu kaçırdım bende. gerçi iptal edip baştan alabilirim ama uğraşmaya değmez gibi.
  • ugur3435 kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınızı beklerim hocam.
  • yorum yapmadan önce bi gün kullanım dedim :) sağ salim ölü pikselsiz elime ulaştı monitör. Renkleri gayet canlı. o fiyata çok iyi. g-sync çalışıyor.
    ama şu hdr olayını tam anlamadım nasıl çalışıyor. windows ayarlarından aktif edince fontlar renkler vs baya değişiyor ve bazı renkler çok parlak oluyor. yada windwows altından aktif etmek şart mı? Monitör kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü ekran görüntüsü aldığımda da fark var. ss de soldaki hdr kapali iken sağdaki hdr açıkken. HDR i oyunda da deneyeceğim ama henüz vakit bulamadım.

Onun haricinde pivot ayakğı olması çok iyi. 4k 60hz ve 10bpc sorunsuz çalışıyor. Kendi uygulaması var uygulama üzerinden monitör ayarlarını değiştirebiliyorsun ve kullandığın uygulamalara göre monitör modunu değiştirebiliyorsun. Yani chrome açtığında reader modunca video açtığımda cinema moduna otomatik olarak geçiyor. bu özelliği beğendim baya geçişleri de çok hızlı oluyor. şimdilik yorumlarım bu kadar.

4k Monitör Tavsiyesi

• Merhaba ASUS VP28UQGK Çok iyi diyebileceğim bir monitör tavsiyem bu olucaktır bende çok bakındım ama emin olun piyasada ki en iyi 4k ürün bu.
  • Bana da tavsiyede bulunursanız çok sevinirim. 27" civarı 4k hdr 400 destekli düz bir monitör arıyorum, sadece 4k ve hdr destekli film/video izlemek için oyun performansının hiç bir önemi yok benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: me.ke

Bana da tavsiyede bulunursanız çok sevinirim. 27" civarı 4k hdr 400 destekli düz bir monitör arıyorum, sadece 4k ve hdr destekli film/video izlemek için oyun performansının hiç bir önemi yok benim için.

HDR 10 desteği var, 4K çözünürlük ve çerçevesiz tasarım.

• rdkl7879 kullanıcısına yanıt
    bu ürünü listeme eklemiştim hdr400 olmasa da ama önceliğim en azından hdr400. Araştırmaya devam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.