Şimdi Ara

4k için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bellek ve sürücüyü değiştirebilirsin. 8 GB yetmeyecektir 4K için. Ekran kartının bile 8GB olması gerekiyor kimi durumlarda, tabii seçenek düşürmeyeceksen.
  • emrah0755 E kullanıcısına yanıt
    4k monitör ve iyi bir ekran kartı.Bu ekran kartınız 4k çözünürlükte oyunları açacaktır.Fakat düşük fps'de oynarsınız oyunları.
  • hocam peki ne gibi modelde ekran kartı almam lazım aklınızda nasıl bir model var
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    hocam sürücü derken hangisi orda kafam karıştı orjinal windows 10 kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah0755

hocam sürücü derken hangisi orda kafam karıştı orjinal windows 10 kullanıyorum

Benimde kafam karıştı. Siz "4000" demek istediniz her halde, ben 3840x2160p çözünürlükten bahsediyorum.
  • bende 3840x2160 diyorum hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4k ve 8k Video problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sürücü dediniz onu bilmiyorum ondan sordum
  • Tıtan x 4 way slı bıle 1080p gta 5 de max ayarlarda 60 fpsyı yakalayamıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrah0755 E kullanıcısına yanıt
    İşlemciniz iyi.dx12 ile birlikte işlemciye binen yük de azalacağı için bir kere kafadan o değişmemelii.Ssd düşük kapasiteli de olsa 2 büyük oyunu yükleyip oynama şansı verir.O da kalmalı.Ram sınır noktada .4 ve 6gb artık geçerliliklerini kaybetti.Gta V'te ram kullanımı internet sekmeleri açıkken bile 8gb'ı geçmiyor.4k'da ne olur bilemem fakat bence yükseltmenize şu an için gerek yok.Gelelim zurnanın zırt dediği yere.Ekran kartı...Ekran kartları tepe modeller hariç 4k için hala yetersiz.Tepe modelleri bile sli yapmak gerekebiliyor 60fps'yi yakalayabilmek için.Tabi bu oyundan oyuna değişir fakat şu an için gpu güçleri 4k için zayıf.Orta seviye kartlarla 30fps ve üstü 4K oyun oynanabileceği zaman kartlar yeterli seviyeye gelmiş demektir.Bence şu anki dönemde ekran kartı alınmaz.En mantıklısı geçici olarak kullanabileceğiniz bi kart alın ve daha güçlü gpuları bekleyin.Bekleyemem , çok param var derseniz tepe modeller ve sli konfigurasyonları sizi bekliyor.

• tşk ederim yardımcı olduğunuz için sadece sadece gta 5 takılıyorum oyunum orjinal monitör ve kart olarak ne düşünüyorsunuz bekleyemem 4k çözünürlükte görevini yapabilecek kart olarak ne önerirsiniz
  • quote:

tşk ederim yardımcı olduğunuz için sadece sadece gta 5 takılıyorum oyunum orjinal monitör ve kart olarak ne düşünüyorsunuz bekleyemem 4k çözünürlükte görevini yapabilecek kart olarak ne önerirsiniz

Bütçe sıkıntısı yoksa 980ti olabilir.
  • 16GB Ram ve en az 8G 390X almanız lazım adam gibi 4K oyun oynamak için.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    hocam r9 390x 4k için yeterli olcakmı bellek yeter de gpusu vb gibi diğer özellikler dayanabilirmi sizce
  • quote:

hocam r9 390x 4k için yeterli olcakmı bellek yeter de gpusu vb gibi diğer özellikler dayanabilirmi sizce

Bellek konusunda texture sıkıştırmayan oyunlarda çok avantajlıdır.

GPU'suda yeterlidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.