Şimdi Ara

4K EKRAN GTX 960M ASUS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
5
Favori
4.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: punta

1050 ti...4k ekran...512ssd...i7 işlemci...bu fiyata bi model göstersin fiyatı eleştirenler...
    Hayırlı satışlar...
    Teşekkürler
  • punta kullanıcısına yanıt
    Herşey ekran kartından ibaret sanki, adamın biri i5 işlemcili pc ile kıyaslıyor biri ekran kartı,4k ekran diyosun angut gibi başka şeyden söz ediyorlar.
  • Merhaba,

Tam model kodu ASUS G501J midir yoksa bir uzantısı var mı? Servis manuallerine ulaşmaya çalışıyorum da bu şekilde bulamadım.
    Yazabilirseniz sevinirim.

Ben de söylemeden geçemeyeceğim 1050ti ve FHD TN panelli takozlarla bu bilgisayarı kıyaslamak...
    Fiyat konusunda eleştiri yapabilirler evet de...

Ben de bir taraftan fiyatını takip edeyim :)

Yukarıda sordum model uzantısı için ancak m2 ssd si nvme midir?

Kolay satışlar dilerim.
  • Ahahaha ilani yanlislikla guncellemisim diger ilani guncelliycem diye. Ama laptop hala bende :) eve gidince bakar soylerim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan ben de diyorum fiyat niye böyle :)

Neyse problem yok. Zahmet olmaz ise fiyat ve fotoğrafları da güncelleyebilir misiniz :)

Görüşmek üzere.
  • üstyayla kullanıcısına yanıt
    Fiyat niye boyle derken pahali anlaminda mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet o sebeple yazdım da ben dizüstü piyasasından hayli uzak kalmışım. Sizin ürün özelinde söylemiyorum da bana göre laptoplar pahalı imiş onu anladım.

Şu an alışveriş sitelerinde fiyatlara baktım da saçmalamışlar iyice. Belki en alınabilir modeller şu an HP iade kampanyası ile ryzen modelli olanlar sanırım. En azından bazılarında TN yerine IPS seçeneği varmış. Gerçi onlar hakkında da yazılar vardı özellikle 1650 ile sorunlar yaşanıyor diye.

Netbook sınıfına girecek bilgisayarlar 2000 liradan başlıyor. Vay anasına.
    Hocam resmi aşağıya paylaştım. Araştırmanda yardımcı olur sanırım.

Fiyat konusuna gelirsek, şu an alayımda oyun oynayayım denilen laptoplar 6000-7000 tl den başlayıp 12000 tl lere kadar çıkıyor yaptığım küçük araştırmada. Sizin de dediğiniz gibi netbook sınıfı bile 2000 tl den başlarken bu fiyat sanırım konuyu açtığım zamana bakılırsa çok çok iyi :) İlk zamanki pc fiyatları ve dolar kuru düşünülürse belki o zaman fiyat tartışılabilir di ama şu an bu fiyat benim naçishane görüşüme göre gayet yerinde. Hatta biraz araştırmayı derinleştirip dahada pahalılatmak lazım :P

4K EKRAN GTX 960M  ASUS

• Öncelikle teşekkürler :)

Oyun ile yaş ve iş münasebeti ile pek vaktim olmuyor. Çocuk fırsat verirse haftada 1 gün 1 saat anca, o da genelde simülasyon oyunları. Daha çok revit ve solidworks kullanımı için bakıyorum kendime. Daha önce çok bilgisayar eskittiğim için bu programlar üzerine artık hangi donanım bu yazılımlardan herhangi birine ne kadar yeter az çok çözdüm.

Açıkçası beni en çok etkileyen tarafı ekranı. Yoksa donanım benim kullandığım programların parça dosya boyutlarına göre az bile geliyor. Şirket bilgisayarı eve getir götür yapmak istemiyorum. Ama ince düzüstü, dürtüyor insanı. Evde çalışma odasına en güzeli masaüstü. En azından sonradan quadro ekleme şansım var.

Yine de ilanınızı takip ediyorum, olur ya tak der canıma artık, anlaşırız alır geçerim :)

Size kolay satışlar dilerim. Açıklamalarınız için de tekrar teşekkürler.
    Görüşmek üzere.

:) Anladım hocam. Hayırlısı olsun. Övmek gibi olmasın manyak ince :P tam bahsettiğiniz işleri halledecek extra oyunda oynarım derseniz ben varım diycek bir alet :P biraz işportacı gibi oldu ama neyse :D
  • ekran tn panel galiba, hayırlı satışlar.
  • Ips panel

• Güzel cihaz fiyat da normal bence, hayırlı satışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryzen

Güzel cihaz fiyat da normal bence, hayırlı satışlar.
    Teşekkürler bilgi ve iyi dilek için :) Satarız inşallah
  • hayırlı satış olsun
    takip
  • İlanlara yorum yapmak neden yasak olur ki, gayet zevkli seviyeli bir şekilde tartışılmış ürün. Alacak kişilerde fikir edinmiş oluyor keşke tüm ilanlar boyle olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmamınFeysiniÇalanAteist -- 5 Nisan 2020; 15:24:58 >
  • :) Tabi ya konumuz ornek konu gibi satilmiyoda zaten uzun sure konusur tartisiriz burda

• Tarafımdan satın alınmıştır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.