Şimdi Ara

4k-5k civarı laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm ihtiyaçlar ve oyun için lazım. Önerileriniz nelerdir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 5k civarına Acer nitro bakabilirsiniz hocam yani şu aralar 4k civarına rahat oyun oynatan laptoplar yok hep U serisi alt seviye işlemciler, bütçeyi biraz daha arttırarak Acer nitro, Asus falan bakın derim ancak illa 4k civarı isterseniz önerim Lenovo IdeaPad

• Hocam kardesim de alacagi icin masraf binecek. Soyle indirim falan olmuyor mu magazalarda? Ben pek takip etmiyorum

• Dolar kuru 3 kuruş arttığı an esnaflar hemen %10 zammı yapıştırıyor haliyle son bir haftada fiyatlar felaket arttı

• “Olur mu oyle sey yegenim? Dolarla mi mayis aliyon?”
    Saka bir yana harbiden cok etkileniyor dolardan. Daha da yukselmeden almak lazim

• Öyle gerçekten de bu akşam kendiniz de bakın derim beğendiğiniz olursa fiyat artmadan alırsınız

• Hangi sitelerden baksam iyi olur? Ayrica pek bilgim de yok. Sadece sistem parcalarinin hangisi iyi onlari biliyorum. Detaylarin bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teknosa gibi yerler genelde daha pahalı oluyor Hepsiburadaya göre ben 3 hafta önce Hepsiburada üzerinden aldım sorun yaşamadım memnunum ,detaylı özellik olarak ram frekansı, ekran tazeleme hızı (bence normal kullanım için önemli değil pek de) gerisini zaten biliyorsunuzdur ram belleği, işlemci, ssd vs.

• Peki ben ihtiyac oldugunda size pm atsam olur mu? Rahatsiz etmis olmam degil mi?

• Yok olmam hocam sorun değil sorabilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.