Şimdi Ara

+4ii exp. Basıcam +5 e sizce neler yapayım ustalar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• direk bas gitsin bence yanacağı varsa yanar
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuRnInG_FiRe

direk bas gitsin bence yanacağı varsa yanar
    sakın dinlemeee herhangi +5 +6 unique item warsa yak arkasından da 4 5 fp yak fpler geçmesse senn ii +5 olur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kınayt Onlayn -- 26 Şubat 2007; 19:35:21 >
  • ozaman önden dual shard +8 yak.arkadan 4 tane raptor +8 yak.bide sonra hb +8 yak.kesin geçer benden sana demesi
  • bi kac high cla$$ item ba$ $onra $word of dead yani unıque bir item $onra ba$ $word of Dead upg olabilir onun için ilk $wordu bas
  • Yandı +7 plate shield fp ler bir sürü yaktım ama olmadı arkadaslar şimdi ytl ile +7 ii alıcam xde antalyadan bakalım
  • 5Tane paper elbise Hiçbişe basılı olmasın.!4tane Middle Clas(+8Wood /+8Stiletto falan işte.)3tANE Hight Class İtem(+7Priest Chitin/Bone Clewaer weya +7Cle. de olabilir.Arkasında İRon'u koy olmassa ben sana wericem
  • quote:

Orjinalden alıntı: RememberTheName

Yandı +7 plate shield fp ler bir sürü yaktım ama olmadı arkadaslar şimdi ytl ile +7 ii alıcam xde antalyadan bakalım

olmamış kardeş.hadi ver ii'sini
  • quote:

Orjinalden alıntı: RememberTheName

Yandı +7 plate shield fp ler bir sürü yaktım ama olmadı arkadaslar şimdi ytl ile +7 ii alıcam xde antalyadan bakalım

Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.