Şimdi Ara

4GB VINN WiFi ayda 36 TL ve 100 TL indirim çeki hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
2.122
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoklu kullanım destekleyen VINN WiFi, belli mağazlardan alınığında 100 TL indirim çeki ile birlikte geliyormuş. 4GB ADSL 29 TL sanırım. 7 TL daha vererek her yerde kullanma şansınız olabilir. Resmi mesaj şöyle, aklınızda bulunsun ihtiyacınız varsa:

"Sabit telefonumu sadece internet için tutuyorum" diyenlere; yeni nesil Turkcell VINN WiFi! 30 Nisan'a kadar Bimeks, Darty, Gold ve Electro World mağazalarından kontratlı VINNWiFi alanlara 100 TL indirim çeki!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iogurer -- 16 Nisan 2013; 13:49:15 >

• 7 tl daha vererek,nasıl heryerde kullanacaz
  • ben daha önce 2 yıl kadar önce benzer kampanyadan faydalanıp alacağım telefondan 100 tl indirim almıştım,elektroworld mağazasından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

7 tl daha vererek,nasıl heryerde kullanacaz

Adsl de telefona bağımlısın, Vınn'da ise Turkcell'in çektiği heryerde modem aracılığıyla kablosuz şekilde internete bağlanabilirsin.

Bende zaten winwifi var, şu kampanyı kullanıyorum gayet memnunum...Vergi dahil aylık 26,30 TL civarı geliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: erturkmen

quote:

Adsl de telefona bağımlısın, Vınn'da ise Turkcell'in çektiği heryerde modem aracılığıyla kablosuz şekilde internete bağlanabilirsin.

Bende zaten winwifi var, şu kampanyı kullanıyorum gayet memnunum...Vergi dahil aylık 26,30 TL civarı geliyor...

ben ttnet'in ortak kota kampanyası gibi zannettim
    aslında o olsa güzel olur, evde superonline ,dışarda vınn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 16 Nisan 2013; 14:18:14 >

• Ayrıntı var mı acaba? Ben tam böyle bir şeye niyet ediyordum. Vergi dahil mi? Ne kadar taahhüt var? Hediye çeki kullanım koşulları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasım bende evdeki adsli kapattırıp bu kampanyaya geçmek istiyorum. Vinn wifi modem kac para? Modemi ayrı paketi ayrımı alıcam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Banada lazım bu şey yaaa. Varsa kalite kampanya hemen alayım. Yanlız öyle 4-6 yetmez en az 8 gb lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil şebeke kotasında up+down hesaplanır, dikkat edin. 4GB su gibi gider, hiç haberiniz olmaz.
  • quote:

quote:

Ben de aynı paketi kullanıyorum. MultiVınn ile kullanılabildiğini bilmiyordum. Siz modemi ayrı olarak mı aldınız? Fiyat ne kadar?

• 8 gb den asagisi kurtarmaz

• Merhabahttp://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/internet/bilgisayardaninternet/faturalihat/Genc-internet-Paketi.aspx burdaki kampayayı yeni çıkaracağımız data hattı ile kullanabilir miyiz? Ek olarak 25 yaşın altında olmamız yetiyor sanırım. Ffaturalı gençtarife,faturalı gençturkcell abonesi olmasakta oluyor mu? Ek olarak Vınnwifi ile kullanmamızda bir sakınca oluyor mu? Ve internet hızı olarak kaç megabit sağlıyor bu paket? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

quote:

quote:

Ben de aynı paketi kullanıyorum. MultiVınn ile kullanılabildiğini bilmiyordum. Siz modemi ayrı olarak mı aldınız? Fiyat ne kadar?

Data hattının sim kilidi olmadığı sürece istediğin modemde kullanabilirsin problem olmaz, usb tak çıkar çok zor oluyordu multivınn la gayet iyi tabi normal modem gibi yayın alanı kuvvetli değil ama evin orta noktasına koyarsan sinyal kalitesi evde her yere ulaşıyor...
    Multivınn'ı forumdan egüngörler'den aldım ilanı burada, ikinci el satış yapan sitelerede bakabilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Merhabahttp://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/internet/bilgisayardaninternet/faturalihat/Genc-internet-Paketi.aspx burdaki kampayayı yeni çıkaracağımız data hattı ile kullanabilir miyiz? Ek olarak 25 yaşın altında olmamız yetiyor sanırım. Ffaturalı gençtarife,faturalı gençturkcell abonesi olmasakta oluyor mu? Ek olarak Vınnwifi ile kullanmamızda bir sakınca oluyor mu? Ve internet hızı olarak kaç megabit sağlıyor bu paket? Teşekkürler.

25 yaş altı olman yetiyor, ben eski data hatlarımdan bir tanesini (teknosa kampanyalarından kalan) faturalıya geçirdim, sonra kardeşimi (25 yaş altı olduğu için) kullanıcı olarak tanımlattım, bu sayede hat vergisi vb de ödemedim. Kullandığın modeme ve sinyal aldığın 3g şebekesine göre bağlantı hızın değişir, ben bahçelievlerde 4-5 mbit görüyorum, internette gezinti vb için fazlasıyla yetiyor...

• quote:

quote:

Merhabahttp://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/internet/bilgisayardaninternet/faturalihat/Genc-internet-Paketi.aspx burdaki kampayayı yeni çıkaracağımız data hattı ile kullanabilir miyiz? Ek olarak 25 yaşın altında olmamız yetiyor sanırım. Ffaturalı gençtarife,faturalı gençturkcell abonesi olmasakta oluyor mu? Ek olarak Vınnwifi ile kullanmamızda bir sakınca oluyor mu? Ve internet hızı olarak kaç megabit sağlıyor bu paket? Teşekkürler.

25 yaş altı olman yetiyor, ben eski data hatlarımdan bir tanesini (teknosa kampanyalarından kalan) faturalıya geçirdim, sonra kardeşimi (25 yaş altı olduğu için) kullanıcı olarak tanımlattım, bu sayede hat vergisi vb de ödemedim. Kullandığın modeme ve sinyal aldığın 3g şebekesine göre bağlantı hızın değişir, ben bahçelievlerde 4-5 mbit görüyorum, internette gezinti vb için fazlasıyla yetiyor...

Acaba yeni hatlada oluyor mu? Arayıp sormak lazım. Ben yazlıkta kullanacağım için önemli olan oradaki hızı ama yine 2-3 mbit olur. O da yeter zaten. Teşekkürler.

• Tam olarak anlamadim ama, bu fiyatlara cihaz dahil degil mi ? ayrica kac aylik bagliyorlar?
  • quote:

quote:

quote:

Acaba yeni hatlada oluyor mu? Arayıp sormak lazım. Ben yazlıkta kullanacağım için önemli olan oradaki hızı ama yine 2-3 mbit olur. O da yeter zaten. Teşekkürler.

Yeni data hattı ile de olur sadece vergileri (daha hattı açılış vb) alacaklardır, 36 tl civarıydı sanırım tam emin değilim.
    Eğer yazlıkta kısa süreli kullanacaksan ve çok kotaya ihtiyacın yoksa aşağıdaki paket bile işini görebilir...
    3 aylık vınn

• arkadaşlar bilgisi olan bir arkadaş cevaplayabilir mi.8 gb kotalı net aylık bize ne kadar patlar. bir kaç aylık fiyat sormuyorum 12 aylık sabit fiyatı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni data hattı ile de olur sadece vergileri (daha hattı açılış vb) alacaklardır, 36 tl civarıydı sanırım tam emin değilim.
    Eğer yazlıkta kısa süreli kullanacaksan ve çok kotaya ihtiyacın yoksa aşağıdaki paket bile işini görebilir...
    3 aylık vınn

Ben Wifi Modelini düşünüyorum. Hani tam 3 ayda değil 4 ay gibi bir sürede lazım olucak. Sonra arada da kullanmak lazım olursa daha iyi olur benim için. O yüzdende VınnWifi modemini ayrı alıp bu paketi almam daha uygun oluyor.

• Benim Şehrim Kampanya’sıyla şimdi 5GB Jet Modem yalnızca 19TL’ye!

Kampanya Bilgisi
    Muğla, Edirne, Bitlis, Düzce, Bolu, Kocaeli, Bursa, Kars, Mardin, Sakarya, Yalova, Iğdır, Trabzon, Rize, Şırnak ve Erzurum’dan alınan Jetler şimdi indirimle ilk 6 ay yalnızca 19TL’ye!

Kampanya yalnızca bireysel müşterilere açıktır.
    Kampanyadan Muğla, Edirne, Bitlis, Düzce, Bolu, Kocaeli, Bursa, Kars, Mardin, Sakarya, Yalova, Iğdır, Trabzon, Rize, Şırnak ve Erzurum’daki bayilerimizden 5GB Jet Modem Tarifesine kayıt olarak faydalanabilirsiniz.
    12 ay boyunca 6.6 TL faturanıza modem cihaz taksit bedeli olarak; ilk 6 ay boyunca 12.4 TL, 7.aydan 12. Ayın sonuna kadar 18.4 TL 5GB internet kullanım bedeli olarak yansıtılır.
    Teklif dahilinde verilen Avea Jet Modem 7.2 Mbps veri indirme hızını desteklemektedir.
    Kampanya kapsamındaki internet kullanım hakkı internet APN ve Wap APN’de, ilgili fatura dönemi içerisinde geçerlidir. Kullanılmayan haklar bir sonraki aya devretmez.
    Yalnızca yurtiçi kullanımlarda geçerli olup, yurdışında ve KKTC’de geçerli değildir.
    Taahhütnameden doğan damga vergisi faturanıza yansıtılır.
    12 aylık taahhüt süresi içinde taahhütünüz bozulursa toplam faydalanılan indirim tutarı (ilk 6 ay 26.6TL/ay; 7.aydan itibaren 20.6TL/ay) cayma bedeli olarak faturanıza yansıtılır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.