Şimdi Ara

4chan'de takilan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cevabini merak ettigim bir sorudur. Burada (TR'de) kime sorsam kimse bilmiyor ve buna sasiriyorum.

• takılıyorum da yazamıyoruz ki üni internetinden bağlanmadığımız sürece pass falan da almak istemiyorum hocam siz yazabiliyor musunuz?
  • sen 4chani bırak önce dhde konu açmayı öğren. öyle tanım girer gibi konu açılmaz burası sözlük değil forum
  • nope93 kullanıcısına yanıt
    Turknet kullaniyorum. Gorselleri goremiyorum ve yazi yazamiyorum. Bu yuzden VPN ile baglaniyorum. Uni'de de hicbir seye ihtiyac olmadan giriyor ve Matlab derslerinde canim sikilinca takiliyorum hocam. Ama insanlar umursamiyormus dusuncesiyle /b/'ye girmeyin sakin. Sonu kotu bitebiliyor. (Yanimda oturan insanin saskin bakislariyla ve seneyi elinden geldigince benden uzak gecirmesiyle sonuclandi.)
  • gesamtkunstwerk kullanıcısına yanıt
    hocam /b/'yi biliyorum da genelde /x/ ve /mu/'da takılıyorum ben öylesi daha sağlıklı /gif/ ve /pol/'e de hiçbir insanın yanında girmedim giremem bayağı zamandır takılıyorum 4chan'e giren az kişiye denk gelmişimdir, şu çözülemeyen seri katil nanesi olduğunda 2015'te oradaydım. daha da eskiler göçeli çok olmuştur.
  • Birkaç kez takılmayı denedim ama işleyiş tarzını anlayamadım.Birde /pol denilen yerde şaka süsü altında hayatımda gördüğüm en aşağılık,en ırkçı yorumları görünce insanı değerlerin olmadığı,normal insanların barınmadığı bir site olduğu için bir daha girmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 10 Temmuz 2019; 1:36:34 >
  • nope93 kullanıcısına yanıt
    Hangisi hocam? Kizin koordinatlarini verdigi olay mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ölüyen Yürüler kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz hocam. Internet denilen yapinin ne kadar soguk ve urpertici olabilecegini de gosteren bir site.

• gesamtkunstwerk kullanıcısına yanıt
    kızın adını tahmin ettirip resimlerini atmıştı ama olayın gerçek olduğuna emin değilim hocam. tarihler konusunda sıkıntı vardı.
  • Benim dışında takılanları görmek güzel. Galiba. Yani aslında sıkıntılı bir mekan ve prensipleri olmayanlar için çok pislik bir mekan olabiliyor.
    Tabii bu bana göre özgürlüğün bir gerekliliği. Forum dediğin üyelerinin neler paylaşıp paylaşmayacağına(genel ahlaki kurallar hariç) karar vermemeli.

Yani DH forumun tam tersi.
  • 4chan nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yıl. Geçen sene girmeyi bıraktım. /drg/ ne yapıyor acaba bensiz.
  • 4chan sarmiyor beni.
    Aradigimi bulabilsem muhtemelen severim ama sitesi cok karmasik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 10 Temmuz 2019; 6:56:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

Benim dışında takılanları görmek güzel. Galiba. Yani aslında sıkıntılı bir mekan ve prensipleri olmayanlar için çok pislik bir mekan olabiliyor.
    Tabii bu bana göre özgürlüğün bir gerekliliği. Forum dediğin üyelerinin neler paylaşıp paylaşmayacağına(genel ahlaki kurallar hariç) karar vermemeli.

Yani DH forumun tam tersi.
    Steam Grand Prix'de level kasmamissin hocam, kacirdin guzelim eventi. Ben 25k exp kastim soylemesi ayip, 3 kurus vermeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 10 Temmuz 2019; 7:0:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: made off hit her

Steam Grand Prix'de level kasmamissin hocam, kacirdin guzelim eventi. Ben 25k exp kastim soylemesi ayip, 3 kurus vermeden.

Alıntıları Göster
    hocam miktir et ya.
    Zaten bu indirimde bir şey almadım.
    baktım ki her indirimde aldığım oyunu en erken 1 yıl sonra oynayabiliyorum. Ben de bu parayı şimdi vereceğime daha sonra veririm dedim.
    Hem benim pc iyice eskidi. Her oyunu artık kaldırmıyor. Pc'de kasan oyunu da almam yani.

Tabii bunlar hep süper ekonomimizin sonuçları. Pc alabilsem durum farklı olabilirdi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.