Şimdi Ara

4bin lira bandında alınabilinecek en iyi gaming laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar, 4b lira civarında bir bilgisayar arıyorum, 6-7 bin lira civarı laptoplar hakkında geniş fikirlerim ve bir laptopum var fakat 4b civarında hangisinin nasıl performans vereceği konusunda bilgim sınırlı. Bazı sebeplerden dolayı iyi bir oyun performansı (o fiyata) verebilecek bir bilgisayar daha almam gerekiyor. 4b lirayıda çok fazla geçebilecek durumum yok. Tavsiye ve yönlendirmelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • 4 bin civarlarında U işlemcili mx150 ekran kartlı laptoplar bulabilirsiniz anca. Onların da oyun performansı iyi olmaz. Bunun yerine 2. El garantisi devam eden gaming laptoplar alabilirsiniz o paralara.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • makca42 M kullanıcısına yanıt
    Msi 150mx li modeli var nasıl performans verir hiç efikrim yok, birde hp ve asus’un 1050’li modeli var . Hp’nin duşük fiyatlı gaming laptoplarına güvenemiyorum, Asus’da da ekran ips panel değil görüntü nötürleşmesi olan bir ekranda kullanmak istemiyorum. İndirim felan araştıracam bakalım belki birşeyler şansa çıkar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.hepsiburada.com/msi-pl62-7rc-276xtr-intel-core-i5-7300hq-4gb-1tb-mx150-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000AV5YO?magaza=Hepsiburada

    Fiyatı uzun süredir 4000 civarındaydı. Şimdi 3568 tlye düşünülebilir. Ram takviyesi şart tabi.
  • kobra16 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam , inceleyeceğim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Urinia kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, baktım güzel laptop artı msi kalitesi fakat ekran kartının max-q olması birde tek fan akılda soru işaretlerine sebep olmuyor değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.