Şimdi Ara

49 Numara Ayakkabı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen trollemeyin. Ayağım su alıyor. Eşofman giydiğimden de bot istemiyorum. Bana gore-tex tarzı ayakkabı önerin. Lütfen marka önerisi yapmayın. Sadece link atın. Maksimum 200 TL verebilirim. Ayağım nike ve adidasta 49 numara. Ayak numaram ile dalga gecmeyin. Boyum 2 metre oldugu icin ayagim buyuk. Merrell, salomon, adidas bu tip markalari tercih ederim genelde. Yurtdisindan da oneri yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayağın Nike ve Adidasta 49 numaraysa gerçekte 47 numara falandır, ona göre öneri yapın beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Ayağın Nike ve Adidasta 49 numaraysa gerçekte 47 numara falandır, ona göre öneri yapın beyler.

Aynen öyle. Columbia' da 47 giyiyorum.

• Normalde 44-45 numara giyiyorum. Nike ayakkabılarda 46 zor oluyor.

• Sen deki ayak değil bebek mezarı.
  • Kardeş bebek mezari gibi ayağın var maşallah subhanallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stan Marsh -- 20 Şubat 2015; 15:14:40 >
  • Ayagin bugun mu 49 oldu. Önceden ne aliyorsan aynisini al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuverti

Ayagin bugun mu 49 oldu. Önceden ne aliyorsan aynisini al

Önceden basket ayakkabisi ile cikiyordum. Simdi oyle olmasini istemiyorum.

• Guncel

• Kilolu olanlar kiyafet bulamiyorum diye uzulmesin zayiflarsaniz herturlu kiyafet bulursunuz ama bu adam ne yapsin 49 no ayagi nasil kucultsun istedigin ayakkabiyi alamamamk ne kadar kotu

• quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

Kilolu olanlar kiyafet bulamiyorum diye uzulmesin zayiflarsaniz herturlu kiyafet bulursunuz ama bu adam ne yapsin 49 no ayagi nasil kucultsun istedigin ayakkabiyi alamamamk ne kadar kotu

Evet hocam herkes vaay keske ben de 2 metre olsam diyor ama 2 metre olmanin da dezavantajlari var.

• 49 numara bir ayakkabıyı boydan giyebilirim heralde
  • Merhaba benim ayağım 48 decathlon dan bakabilirsin ben hep oradan ayakkabı alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: og

49 numara bir ayakkabıyı boydan giyebilirim heralde

• Sana günlük giyim için uygun olan bi bebek mezarı yaptıralım

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminou

quote:

Kilolu olanlar kiyafet bulamiyorum diye uzulmesin zayiflarsaniz herturlu kiyafet bulursunuz ama bu adam ne yapsin 49 no ayagi nasil kucultsun istedigin ayakkabiyi alamamamk ne kadar kotu

Evet hocam herkes vaay keske ben de 2 metre olsam diyor ama 2 metre olmanin da dezavantajlari var.

Kardeş bende 1.45 im herkez diyor vay 1.45 olsam ama ne zorlukları demiyor kimse bu küçük hobbit neler çekiyor diye 25 numara ayakkabı giyiyorum bebek reyonundan giyiniyorum sen 2 metresin ama gocunuyorsun hadi eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

quote:

quote:

Kardeş bende 1.45 im herkez diyor vay 1.45 olsam ama ne zorlukları demiyor kimse bu küçük hobbit neler çekiyor diye 25 numara ayakkabı giyiyorum bebek reyonundan giyiniyorum sen 2 metresin ama gocunuyorsun hadi eyvallah

herkeZzzZ diyor vay 1.45 olsam? Kim diyor bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

quote:

quote:

herkeZzzZ diyor vay 1.45 olsam? Kim diyor bunu

Mordor diyi sauron diyi neden 1.45 oliysin diyi bende diyim başka hobitlerde var diyim

•  49 Numara Ayakkabı Tavsiyesi buyur kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djarum Black. -- 21 Şubat 2015; 11:00:51 >
  • Benim ayak 47 ayakkabı bulamıyorum resmen...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.