Şimdi Ara

48V dc motor sürücü kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.robotistan.com/12V-48V-20A-Motor-Surucu-Karti,PR-949.html beyler ben bu devrenin 100 Ampere dayananını yapmak istiyorum aslında bunları paralel bağlasam olur ama bu seferde tek potansiyemetre ile ayarlıyamam bunu nasıl yapabilirim yardım edebilecek varmı kullanmak istediğim motor 4.8kW 48 v dc motor olacak kolay gelsin

• bilen kimse yöğmiii :d
  • Ticari bir devre olduğu için internette bulamazsın bence. Ben mur1560 ları kuşlanarak 24 volt sürücü yapmıştım devre kartının yolları yanmıştı o sitede satılan kartta yanacaktır cok yüklenince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendin yap bence. Guclu transistorLER lazim. Pcb yollarrini kalin yapip bakirin ustunede kalin tel lehimleyip desteklemek lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam aynen lehim sökmek için kullanılan bakır lehim sökücüler var onları bakır yolların üstüne lehimleyip yüksek akımda sıkıntı çıkarmamasını planlıyorum ama devre yok elimde bide 48V 100 A bir motor çalıştırıcam bunun içinde 48 V 120 Alik felan bir devre lazım buda bir acaba diyorum bir potansiyometre ile 2 tane felan böyle devre sürebilirmiyim ? potansiyometre yanar mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dc Motor Hız Kontrol Devresi
    2 yıl önce açıldı
    12v dc motor seçimi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.