Şimdi Ara

4870 almalı mı? Bir sonraki Nvidia yı beklemeli mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Menow

quote:

Orjinalden alıntı: unknownartist

8800Gt den hd4870 e geçmek.. Son derece mantıksız bir iş.. Ama 0 dan alacağım derseniz beklemeye pek gerek yok.. Bekle bekle nereye kadar..

Neden mantıksız olduğunuda açıklarmısın kardeşim. Teşekkürler

Mesajımı biraz düzeltip açıklamaya çalıştım o anda mesaj atmışsınız.. 8800Gt de 10 fps alırken hd4870 te 100 fps almayacaksınız.. Vereceğiniz fiyat farkının performansını kesinlikle alamayacaksınız.. Zaten kartın şu anda full açamadığı bir oyun yok.. Büyük ihtimal 6 ay veya 1 seneye kadarda bu değişmeyecek..
  • quote:

8800Gt den hd4870 e geçmek.. Son derece mantıksız bir iş.. Ama 0 dan alacağım derseniz beklemeye pek gerek yok.. Bekle bekle nereye kadar..

Not: 8800Gt nin sıfır fiyatı 180ytl iken elinizdeki kartı ne kadara çıkarmayı düşünüyorsunuz..? 4870 için baya kesenin ağzını açmak gerekecek.. Ve o vereceğiniz fiyat farkına değer bir performans kesinlikle almayacaksınız..

MSI o.c edition 225$+KDV

180$+KDV ye satarım.

8800GTX o.c editionhttp://urun.gittigidiyor.com/MSI-8800-GTX-OC_W0QQidZZ11435459. 20 gün evvel. 350 e kapanmış.

120$+KDV kesemi açıcam.

Bu durumda deymeyeceğinimi düşünüyorsunuz. Yani ok haklısınız 10 yeri 100 almayacağım fakat 10 yerine 18 gibi bir değer alamazmıyım sizce.

Yanlış anlamayın sizin düşüncelerinizin aksini idda etmiyorum. Sadece sizinle kafa yürütüyorum. Hani daha doğru karar vermem açısından.

Bu arada çok teşekkürler yazdığınız için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menow -- 20 Ağustos 2008; 3:38:30 >

• Yorum yapanlar hep aynı seyı solemıs kı mantıklı olanı o 8800 varsa suan degıstrmene gerk yok ama bende x1550 war degıstırıcem hd 4870 almayı dusnuyorum cunku bana gerekıyo ama senın ıcın grk yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven~ -- 20 Ağustos 2008; 7:07:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Menow

quote:

Not: 8800Gt nin sıfır fiyatı 180ytl iken elinizdeki kartı ne kadara çıkarmayı düşünüyorsunuz..? 4870 için baya kesenin ağzını açmak gerekecek.. Ve o vereceğiniz fiyat farkına değer bir performans kesinlikle almayacaksınız..

MSI o.c edition 225$+KDV

180$+KDV ye satarım.

8800GTX o.c editionhttp://urun.gittigidiyor.com/MSI-8800-GTX-OC_W0QQidZZ11435459. 20 gün evvel. 350 e kapanmış.

120$+KDV kesemi açıcam.

Bu durumda deymeyeceğinimi düşünüyorsunuz. Yani ok haklısınız 10 yeri 100 almayacağım fakat 10 yerine 18 gibi bir değer alamazmıyım sizce.

Yanlış anlamayın sizin düşüncelerinizin aksini idda etmiyorum. Sadece sizinle kafa yürütüyorum. Hani daha doğru karar vermem açısından.

Bu arada çok teşekkürler yazdığınız için...
    Valla 180+ KDV ye satabilirseniz ve 120$ sizin için hiç bir sorun teşkil etmiyorsa çok istiyorsanız alın.. Fakat hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz bazı oyunlarda..

Şimdi hd4870 ini almak yerine bi 6 ay veya 1 sene sonra kartınızın yetmediği oyunlar çıkarsa değiştirirsiniz kartı.. Ben mesela halâ x1950pro ile devam ediyorum.. Niye gerek yok çünkü.. crysis hariç full oynamadığım oyun yok.. Ne gerek var değiştirmeme kartı.. Para israfı bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 20 Ağustos 2008; 14:23:59 >

• 8800gt kullanıyorsun paranı daha çok biriktir.yeni çıkacak olan nvidia kartını alırsın paşa paşa.şöyle birşey var 8800gt seni 2 yıl idare eder.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.