Şimdi Ara

4850 ısınma turları 950*1225 NO TWEAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş yaptığın modları (sanırım gpu ve ram lerde vmod var)onları burada resimli olarak paylaşırsan sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

quote:

Ulen xp kurduracan bana yarın

Ve xp gecikmeli de olsa kuruldu
    17930 3d marks...
     4850 ısınma turları 950*1225 NO TWEAK

arka planı beyaz ve görsel ayarları performasnsa göre ayarlarsan net 18k yapabilirsin!

• quote:

Orjinalden alıntı: shanke

quote:

quote:

Ulen xp kurduracan bana yarın

Ve xp gecikmeli de olsa kuruldu
    17930 3d marks...

arka planı beyaz ve görsel ayarları performasnsa göre ayarlarsan net 18k yapabilirsin!

Arkaplanı beyaz yap ama görsellerle uğraşmana gerek yok. Görev yöneticisinden explorer.exe i kapat öyle 18k alman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 23 Temmuz 2008; 15:42:29 >

• Ya zaten 18 K almış nerdeyse.Herşey 70 puan için mi.

Feno ya sen gene yapmışşın yapacağını.Helal olsun.
  • 3dmark05 bende açılmıyor. açılış ekranında kalıyor explorer exe bilem kitleniyor görev yöneticisini açıp ordan iptal edebiliyorum sadece :S.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebani

3dmark05 bende açılmıyor. açılış ekranında kalıyor explorer exe bilem kitleniyor görev yöneticisini açıp ordan iptal edebiliyorum sadece :S.

aynısı bendede oluyo derdi ne anlamadım bi türlü
  • ben buldum :)
    /C/windows/system32/futuremark/direcp.dlll

bunu sil düzeliyor
    19500 puan aldım acep eksiklik varmı kulagını çekeyim kartın
    3.4ghz e6750
    3.5gb 1020mhz 5-5-5-15 ram
    sapphire 4850
  • @fenomenhaa elim hardmod'a gidecek tek 4870 ile 22k gelirse şaşma.
  • GPU 950'deyken bi noAA 1680 Crysis alabilir miyiz
  • 22 derece GPU mu? 122dir o ya çıkmamıştır resimde:D 4850 bu kadar soğuk muydu :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaCKeRBoY64 -- 27 Temmuz 2008; 21:45:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebani

ben buldum :)
    /C/windows/system32/futuremark/direcp.dlll

bunu sil düzeliyor
    19500 puan aldım acep eksiklik varmı kulagını çekeyim kartın
    3.4ghz e6750
    3.5gb 1020mhz 5-5-5-15 ram
    sapphire 4850

çok teşekkürler sorun düzeldi gerçi sen 05 i açamamışın bende 06 açılmıyordu ama artık açılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPANDER

fenomenhaa baltayı taşa vurdun

POWERCOLOR HD 4870 842 / 4820 MHZ
    Q6700 3830 MHZ
    3DMARK2006 SKOR: 18K

breh breh breh...

4820 mhz efektif bellek

• quote:

Orjinalden alıntı: EXPANDER

fenomenhaa baltayı taşa vurdun

POWERCOLOR HD 4870 842 / 4820 MHZ
    Q6700 3830 MHZ
    3DMARK2006 SKOR: 18K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 17 Ağustos 2008; 1:52:00 >

• mütiş değerler almışsınız yalnız bios mod ile kart ı max gpu ve ram olarak kaç a çıkarabildiniz ?

bndede sapphire 4850 war hiç bir mod yapmadan att ile gpu=720 gpu ram=2300 e rahat gelebiliyorum..

merak ettiğim bios mod ile bunu ne kadar daha ileriye taşıyabileceğim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: brk1988

mütiş değerler almışsınız yalnız bios mod ile kart ı max gpu ve ram olarak kaç a çıkarabildiniz ?

bndede sapphire 4850 war hiç bir mod yapmadan att ile gpu=720 gpu ram=2300 e rahat gelebiliyorum..

Elinizdeki kartın potansiyeli gerçekten iyi.Benimki çok uzun denemesemde 700/1150 gibi hızlarda stabildi..Sizin gpu biraz daha iyi gibi görünüyor..Bios mod ile fazladan yanlış hatırlamıyorsam 0.04v extra verilebiliyor oda açıkçası neredeyse hiç bir işe yaramıyor..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: brk1988

mütiş değerler almışsınız yalnız bios mod ile kart ı max gpu ve ram olarak kaç a çıkarabildiniz ?

Elinizdeki kartın potansiyeli gerçekten iyi.Benimki çok uzun denemesemde 700/1150 gibi hızlarda stabildi..Sizin gpu biraz daha iyi gibi görünüyor..Bios mod ile fazladan yanlış hatırlamıyorsam 0.04v extra verilebiliyor oda açıkçası neredeyse hiç bir işe yaramıyor..

yaptığınız modları detaylı şekilde anlatsanız bizde faydalansak vmod olarak ne yaptınız?modlu bios dosyanızı ekleseniz iyi olur.

• fani durdurmuşunuz vgayi dondurmuşunuzz çok güsel yaww 3dmark vantage sonucu yokmuydu ?? vista kuruluyken hazirr
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi st80 -- 2 Aralık 2013; 2:21:08 >
  • yaptıgın oc harika tebrik ederim benim bir sorum var işlemcime oc yaptım tabi amatör olarak kolay oldu biostan ayarlama falan ama palit hd4850 aldım aksa vortexx neo vga sogutucu aldım büyük hevesle biraz oc yapar 4870 in gpu hızını yakalrım bekli dedim ama oda ne kartın defaults degerleri 625 gpu 993 ram max çıkabildigi deger 675 gpu 1050 ram sınırlandırılmış bunu değiştirmenin yolunu aradım techpowerup yaptıgı radeon bios editor ü buldum ekran kartımın biosunu okutup kaydettim bu programda açtım additional features sekmesinden 675 e1050 olan limitini 800 e 1300 yükselttim fakat default ayarlarını yükseltmedim sonra orjinal biosu saklayıp ayarlarını değiştirdigimi ekran kartına yükledim bu programla işlem bitince bilgidayara reset attım açıldıgında ekran kartı sürücü hatası verdi aygıt yöneticisinde ekran kartımın üstünde ünlem vardı çözünürlük en düşükte idi yani ekran kartımın sürücüsü yüklenmemmiş gibi sürücüleri birdaha kurdum ama düzelmedi eski yedegini aldıgım orjinal biosunu geri yükledim düzeldi acaba benim bu limitini arttırmamın bir çaresi varmı ekran kartım yüksüz 48 yük altında 55 oluyo biraz daha ısınsa sorun olmaz stok fanla 80 lerde idi bilen prof arkadaşlarda yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler

• amd gpu tool veya ati tray toolsun son versiyonuyla o/c edebilirsiniz...Bir diğer yöntem biosu editlemek editli biosla sorun yaşamamnız gerekiyor..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.