Şimdi Ara

4800 MHz DDR5 RAM’ler %28 performans artışı sunuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • fleimkepa kullanıcısına yanıt

    Performansi gorup yazmak derken? zaten bir test var sonucu var ona gore yorum yapiyoruz, neye pisman olacagiz anlamadim.


    Sunmus oldugu performans farki cok ciddi diyorsunuz, test aksini soylerken siz nerden ogrendiniz acaba? yoksa latency daha dusuk, bant genisligi daha yuksek baska testler mi gordunuz yaptiniz? :)

  • Yeni işlemcileri yeni teknolojilerle destekliyor. %28'lik performans artışı oldukça yüksek ve tercih etmek için başka bir sebep. Fiyat Performans olduğu zaman ise fazlasıyla tercih edilecektir.

  • DDR4'de ilk çıktığında çok şey vaat etmiyordu. Zamanla Saat hızları arttı ve Timingler düşürüldü. DDR5'in olgunlaşması için daha zaman olduğunu düşünüyorum. Fakat bu hali ile DDR4 alternatifi değil.

  • Gerçekten %28'lik performans artışı bence ciddi bir artış. Özellikle işlemci yapay zekanın geldiği hatta ve hatta yeni bağlantı yollarının eklendiği yani kısacası yeni teknolojilerin geldiği bu dönemde bu performans farkı ile bilgisayarlar daha da hızlanacaklar. Güzel haber.

  • Mevcut hız ve kullanıma %28 oranında bir artış, bence heyecanla beklemeye değer bir oran. İntel'in bu alandaki çalışmaları bence başarıya ulaşacak ve biz kullanıcılar da bunun keyfini çıkaracağız. Hele ki fiyat anlamında da, stok zenginliği sebebi ile sorun yaşamazsak, o zaman tadından yenmez.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.