|
|
Övücü tayfa gelmiş pişmanlık istiyorsanız alın
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
...Ne Mutlu TÜRK&amp;amp;#39;üm Diyene Diyebilene...
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin
|
|
Kamerası için özellikle aldım. Gerçekten de vaat edildiği gibi... Manzara çekimlerini çok rahat yapabiliyorum. Bu kadar olumsuz yorum neden atılmış anlamış değilim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acarmurat287 -- 30 Kasım 2020; 17:14:2 > |
bu cihaza kadar sattiklari cihazlar hep çöp oldu insanlarin paralari bosa gitti. Daha anca iki cihazina android 10 verebildi onlarda eski modeller bunuda tam beceremediler. Guvenlik guncellemesi diye bir olay yok zaten casperda. Arayuz desen evlere şenlik bu yuzden insanlar tepkili. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|