valla o forumdakilerin kafa basmıyo herhalde +7 yeşil parlar resimdeki silah +14 ama +9 silah mavi parlıyo bildiğime görede +9 sonrası hep mavi parlar ama silah yeşil parlıyo yani bu silahtaki +14 kesin photoshop ve sahtedir.
+7 sarı parlar kardes bikere burdan hatalısın
quote:
Orjinalden alıntı: proton_tr
quote:
Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.
valla o forumdakilerin kafa basmıyo herhalde +7 yeşil parlar resimdeki silah +14 ama +9 silah mavi parlıyo bildiğime görede +9 sonrası hep mavi parlar ama silah yeşil parlıyo yani bu silahtaki +14 kesin photoshop ve sahtedir.
+7 sarı parlar kardes bikere burdan hatalısın
kardeşim renk körüyüm karıştırabiliyorum.
bu kadar saçmalık olmaz dikkatını cekmedi ama benım dikkatımı cekti fs ve 40 lwl silah olmaz
bari yapmışlarken +140 falan yapsalarmış
quote:
Orjinalden alıntı: -PiToN-
bu kadar saçmalık olmaz dikkatını cekmedi ama benım dikkatımı cekti fs ve 40 lwl silah olmaz
"level 48" yaziyor
silaha gelince; inanasim gelmiyor ama hersey gayet normal gozukuyor. siz 14 rakaminin arasindaki bosluklara takilmissiniz; rakam yazilislarinda iki rakam arasinda iki pixel bosluk olur. burdaki silahta da aynen boyle. ayrica mag. ve phys. attack degerleri ne olacak? o degerler de gayet normal.
gerçek olabilir ve +11den sonrası var nasıl yok :D
quote:
Orjinalden alıntı: _ScS_
pk2dir çünkü +11den fazla yok ayrıca mag. atack ne öle uçmuş
auhauhauhaua arkadaşım pk2"dir dion(çünkü +11"den fazla yok dion 1:Pk2 ise +14 nasıl oluyor? 2:+11"den büyük olmadığını nerden biliyorsun HİÇ DENEYENİ GÖRDÜN MÜ YADA DENEDİN Mİ?
+9'dan sonra renkte fark olmadığı belirtiliyordu. Yani mavi renk... Parıltının şiddetiyle ilgili bir bilgi mevcut değil...
kesinlikle katılmıom adamlar basmıs bıle olabılır ama yuksek ihtimal pk2
quote:
Orjinalden alıntı: PichTR
Ya ne pk2si basbaya PS 1 ile 4 ün arasındaki boşluğa bakın ya allah aşkına
ya heryerde pk pk2 falan yazıo ne demek bu oyunda hiç görmedim
quote:
Orjinalden alıntı: imamoglu
yahu be kadresim spear da full blue yi gectim + tanecil blue bara bar, adam ya tane vede mag % phy % one beole
cevirmen aranıyor
o kesinlikle gercek diildir baksanıza mag. atacka
Bence saçma çünkü eğer +14 bir silahı olsaydı adamın onu mavi özelliğe boğardı ve phy ve mag'ların paranter içlerini yükseltirdi
quote:
Orjinalden alıntı: 0nly4y0u
quote:
Orjinalden alıntı: imamoglu
yahu be kadresim spear da full blue yi gectim + tanecil blue bara bar, adam ya tane vede mag % phy % one beole
cevirmen aranıyor
ahhahahhahhhahahahah bu forumu seviyorum yaaaa...
not:resime dikkatli bakmadım ama oyun sro yapımcı joymax olunca herşey olabilir.hatırlarsanız bi kresinde de item duplicate olmuştu.(duplicate böyle yazılıyordu heral)
quote:
Orjinalden alıntı: KoSeKu3
ya heryerde pk pk2 falan yazıo ne demek bu oyunda hiç görmedim
doğru söylüyosun ama silahın da eşşek gibi bi + ya sahip olduğu gerçeği de var bırakın +14 ü silah +7 veya +8 :D aaaaah ah