@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ P4 478 PİN 3.2 1MB /800 ( SIFIR KKUTULU) ŞEKİLİNDEDİR ARKADAŞLAR KUTUSUNDAN İLK SİZ AÇACAKSINIZ GARANTİDE VERİYORUM... 190 YTL DİR @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ P4 478 PİN 2.4 1MB /533 ( SIFIR KKUTULU) ŞEKİLİNDEDİR ARKADAŞLAR KUTUSUNDAN İLK SİZ AÇACAKSINIZ GARANTİDE VERİYORUM... 120 YTL DİR @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün website tasarımı işleri yapacak webmaster aranıyor 1156 soket anakart alınık 5 ADET ALINIK 1155 ANAKART (2.EL) 1155 ve 1156 soket Anakart acil ALINIK
cvp ladım.. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün website tasarımı işleri yapacak webmaster aranıyor 1156 soket anakart alınık 5 ADET ALINIK 1155 ANAKART (2.EL) 1155 ve 1156 soket Anakart acil ALINIK